Αντώνης Κανάκης: η συνάντηση στη Χαλκιδική που δείχνει deal με το Open! To κανάλι έτοιμο να δεχθεί τους όρους του Mr. Αρβύλα

Δημοσιεύθηκε: 30 Ιουλίου 2021 09:20
Αντώνης Κανάκης: η συνάντηση στη Χαλκιδική που δείχνει deal με το Open! To κανάλι έτοιμο να δεχθεί τους όρους του Mr. Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα των Ράδιο Αρβύλα αποτελούν, αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά χαρτιά. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Open. Και θέλοντας να προλάβουν τον ανταγωνισμό κάνουν μια πρόταση που δύσκολα θα αρνηθούν.

Αντώνης Κανάκης: η συνάντηση στη Χαλκιδική που δείχνει deal με το Open! To κανάλι έτοιμο να δεχθεί τους όρους του Mr. Αρβύλα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο frontman των Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης είχε συνάντηση με τη διοίκηση του καναλιού. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα ραντεβού και με τον Ιβάν Σαββίδη στη Χαλκιδική. Ένα ραντεβού που ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο για το deal.

Από την πλευρά του καναλιού της Παιανίας επιθυμούν καθημερινή παρουσία των Ράδιο Αρβύλα στο πρόγραμμα στου σταθμού, είτε πριν είτε μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου. Αυτή τη φορά ο Αντώνης Κανάκης εξετάζει σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με την παράμετρο όμως ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί νωρίτερα μέσα στην σεζόν.

Βέβαια το ιδανικό για τον ίδιο θα ήταν να προβάλλεται 2-3 φορές την εβδομάδα, όπως αρκετές φορές έχει τονίσει.

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο στις διαπραγματεύσεις είναι το Βινύλιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το OPEN λέει ναι σε ότι και αν ζητήσουν οι Ράδιο Αρβύλα.

Αφήνοντας αρκετά πίσω τον ΑΝΤ1 ή άλλα κανάλια, που καραδοκούν στην γωνία. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στο προσεχές διάστημα.