Αντώνης Κανάκης: Πέρασε του Mr. Αρβύλα στην… κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουλίου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Πέρασε του Mr. Αρβύλα στην... κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου

Αντώνης Κανάκης ή Γρηγόρης Αρναούτογλου; Ή μήπως και οι δύο μαζί; Η αλήθεια είναι ότι ο πονοκέφαλος του ΑΝΤ1 είναι μεγάλος, ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν. Αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έρχεται και το Μουντιάλ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Αντώνης Κανάκης κάθισε πάνω στο συμβόλαιό του και δεν έκανε βήμα πίσω στην πρόταση του ΑΝΤ1. Ο οποίος ήθελε και τους Αρβύλα και τον Εκατομμυριούχο στο νέο του πρόγραμμα, ίδιες μέρες, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερά του. Με την προϋπόθεση όμως ο Εκατομμυριούχος να ξεκινάει αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων και όχι οι Ράδιο Αρβύλα.

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη όμως ήταν ανένδοτη. Αφού και βάσει συμβολαίου θα πρέπει να ξεκινούν στις 8. Δηλαδή αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων. Σε όσες επαφές που έγιναν, ο Αντώνης Κανάκης έμεινε αμετάπειστος. Και ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε να κάνει πίσω και να αναδιατάξει τα πλάνα του. Έτσι, ο Κανάκης φαίνεται να κερδίζει στην… κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επομένως, το πρόγραμμα δείχνει να καθορίζεται ως εξής: Ο Εκατομμυριούχος θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει τη σεζόν και αναμένεται να σταματήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Οπότε και θα αναλάβουν δράση οι Αρβύλες.

Έτσι θα πορευτεί το πρόγραμμα του ANT1 για ένα μικρό διάστημα, έως ότου δηλαδή μπει και το Μουντιάλ στο πλάνο. Εκεί όπου θα μεταδοθούν πάνω από 30 αγώνες από το ελεύθερο κανάλι. Eνώ θα υπάρχουν και τουλάχιστον δύο εκπομπές, οι οποίες θα καλύπτουν καθημερινά όσα συμβαίνουν στα γήπεδα του Κατάρ!
Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, συνεχίζουν οι Αρβύλα και όταν θα σταματήσουν, θα επιστρέψει ο Εκατομμυριούχος. Αυτό είναι το πρόγραμμα του καναλιού. Το οποίο κλειδώνει κατά 99% έτσι. Εκτός αν γίνει πάλι κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Για να πούμε, όμως, την αλήθεια, κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Ο μιντιάκιας