Αντώνης Κανάκης: Τα ειρωνικά σχόλια για το «Love Island»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Νοεμβρίου 2022 10:38

Ο Αντώνης Κανάκης ειρωνεύτηκε το «Love Island» του ΣΚΑΪ, το οποίο έριξε πρόωρα αυλαία το Σάββατο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης σχολίασε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Love Island» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Ρε παιδιά μισό λεπτό, τελείωσε το ‘Love Island’; Δεν το πήρες χαμπάρι; Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Αλήθεια τι γίνεται σε αυτό το ‘Love Island’; Ποιος είναι ο στόχος; Ποιο είναι το ζητούμενο; Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες;» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να έχει γίνει ξανά στην ιστορία της τηλεόρασης τέτοιο γρήγορο… Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης να τελείωσε μία εκπομπή και να μην το πήρε κανείς χαμπάρι. Γιατί καθήλωσε τους τηλεθεατές ο τελικός του ‘Love Island’, που έγινε το Σάββατο. Ποιος είναι ο νικητής του ‘Love Island’ ξέρει κανείς; Έλα ρε παιδιά. Ντροπή».

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες ημέρες, ο Κανάκης βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια πολύ σαφή τοποθέτηση για το χιούμορ στη σημερινή εποχή. Εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την άποψη ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» γίνονται στόχος άστοχης και μίζερης κριτικής από διάφορες πλευρές.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή ενός χιουμοριστικού αποσπάσματος από κηδεία – φάρσα στο εξωτερικό, ο Κανάκης σημείωσε: «Έτσι ρε παιδιά, αυτό το χιούμορ… Βλέπω τώρα αυτό το βίντεο, κάνουμε αυτή την συζήτηση και με πιάνει το παράπονο μου. Ξέρετε, εμείς είμαστε σε μια θέση που εξαιτίας της δουλειάς μας και ειδικά του ‘Ράδιο Αρβύλα’ εισπράττουμε πάρα πολύ μίζερες, άστοχες, κομπλεξικές, υποκριτικές αντιδράσεις στο χιούμορ».

«Είμαστε σε μια τέτοια θέση που το εισπράττουμε αυτό το πράγμα. Ενώ το άτιμο είναι το μόνο που μπορεί να λυτρώσει και να ξορκίσει πολλά πράγματα. Και το κακό να ξορκίσει στη ζωή μας αλλά και να μας λυτρώσει ακόμα και από όλα αυτά που θεωρούμε ή τα παίρνουμε τόσο πολύ σοβαρά και τελικά δεν είναι» συμπλήρωσε ο Κανάκης.