Αντώνης Λουδάρος για Ντίνα Κώνστα: «Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου»

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 16:00

Αντώνης Λουδάρος για Ντίνα Κώνστα: «Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου»

Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε και για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα.

Κάθε φορά που φεύγει ένας ηθοποιός, νιώθεις σαν να βιώνεις κι εσύ μια απώλεια;

«Βέβαια, και ιδιαίτερα αν τον γνωρίζω, έστω και λίγο. Με την Ντίνα Κώνστα είχα συνεργαστεί στο Εθνικό Θέατρο, λίγο πριν κάνει τη Γιολάντα Ραγιά στο Δις Εξαμαρτείν και τη Ντένη Μαρκορά στους Δύο Ξένους και κάναμε λίγη παρέα στο καμαρίνι. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ μετρημένος, καθόλου “φωναχτός” χαρακτήρας, με βιτριολικό χιούμορ, καλλιτέχνης με κάπα κεφαλαίο. Η θεατρική της παιδεία και πορεία ήταν τεράστιες. Έχει αφήσει μεγάλες ερμηνείες στο θέατρο. Δεν μπορείς παρά να στεναχωριέσαι και να θρηνείς για αυτούς τους ανθρώπους που φεύγουν. Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου», είπε στο Hello.

Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά»

Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξη που έδωσε στο Λοιπόν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέγεθος των καταγγελιών που έχουν υποβληθεί στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά».

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, σοκαριστήκατε από τη σοβαρότητά τους;

Σοκαρίστηκα και αηδίασα με τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων. Μπορεί να γνωρίζεις ότι υπάρχουν δύσκολοι χαρακτήρες, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος.

Αν δε, αποδειχτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν κάνει όλα αυτά, γιατί αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο όχι εγώ, είναι πραγματικά αηδιαστικά ο τρόπος και το μέγεθος. Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά. Δυστυχώς ο άνθρωπος κρύβει ένα τέρας μέσα του.

Αντώνης Λουδάρος: «Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε χθες το απόγευμα ο Αντώνης Λουδάρος και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτσογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την περίεργη εμπειρία που έζησε όταν είδε δημοσίευμα που τον παρουσίαζε… πεθαμένο.

Αντώνης Λουδάρος: «Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό».

Δήλωσε βασανισμένος στον έρωτα

«Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ. Βασανίστηκα πολύ στην αγάπη. Πάντα ένιωθα πως πρέπει να συγκρατούμαι για να μη μου έρθει η κατραπακιά. Δεν αλλάζει κάτι στη συναλλαγή με τη μιζέρια. Όταν έχει μιζέρια και είσαι τέτοιος άνθρωπος, η μιζέρια είναι σε όλα». Είπε ο Αντώνης Λουδάρος χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

Το αξέχαστο ταξίδι του στο Παρίσι

«Όταν μπήκα για πρώτη φορά στη Disneyland όπου ήταν και το όνειρό μου, έφτασα στο Παρίσι, πλήρωσα το εισιτήριο και μπήκα για πρώτη φορά, νόμιζα πως ήταν εισιτήριο για τον παράδεισο. Νόμιζα βγαίνανε αστεράκια από μέσα μου».

Το δημοσίευμα που τον παρουσίαζε… πεθαμένο τον ξάφνιασε

«Γέλασα πάρα πολύ όταν κάποια στιγμή κάτι πάταγα για να βρω κάποια στοιχεία για μένα, γιατί δεν έχω βιογραφικό και διάβασα «ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε». Παναγία μου, λέω. Ήταν αληθινό και πατάω να δω την «είδηση» και έλεγε πως πέθανα με αυτό που άκουσα! Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό»«Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοιες χαζομάρες πολλές». Απάντησε με ειλικρίνεια ο Αντώνης Λουδάρος στους παρουσιαστές της εκπομπής.