Αντώνης Ρέμος: απάντησε σε όσους αντέδρασαν για τις «αναγκαστικές διακοπές»

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουλίου 2021 22:15
Αντώνης Ρέμος: απάντησε σε όσους αντέδρασαν για τις «αναγκαστικές διακοπές»

Ο Αντώνης Ρέμος αντιμετώπισε ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων όταν ανάφερε στο Σου Κου Family πως εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων βρίσκεται σε «αναγκαστικές διακοπές». Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη φράση αυτή και έδωσε την απάντησή του στους επικριτές του.

Αντώνης Ρέμος: απάντησε σε όσους αντέδρασαν για τις «αναγκαστικές διακοπές».

«Ο κόσμος δεν ξέρει, δικαιολογείται από μία άποψη. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι, είναι μία μειονότητα οι «πληκτεράκηδες” που κάθονται πίσω από τα πλήκτρα και η ζωή τους είναι ένας σχολιασμός. Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια στο πως εκφράζεσαι, δεν χρειάζεται να μας τα επιβάλλει η πολιτεία. Πρέπει να τα βάλουμε εμείς τα όρια μας γιατί εάν δεν τα βάλουμε εμείς, θα τα σπάσουν τα παιδιά μας».

«Οι αναγκαστικές διακοπές είναι όντως αναγκαστικές διακοπές εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο (συμβαίνει αυτό), δεν έκανα αναγκαστικές διακοπές στην Σαντορίνη. Ήμουν από ένα άλλο νησί, την Ίο και πήγα στην Σαντορίνη για να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω στην Αθήνα. Κάποιος κόσμος νομίζει ότι εγώ κάνω ντόλτσε βίτα και δεν με αγγίζει αυτό που συμβαίνει γύρω μου. Όλοι έχουν πληγεί από αυτό που συμβαίνει αλλά ο κλάδος της ψυχαγωγίας περισσότερο, έχει τελειώσει». Είπε στον Real Fm.