Αντώνης Ρέμος: Για σουβλάκι σε ταβέρνα της Λάρισας μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Σεπτεμβρίου 2022 09:20

Συναυλία στη Λάρισα έδωσε προ ημερών ο Αντώνης Ρέμος και εν συνεχεία επισκέφτηκε ταβέρνα της πόλης μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη και τους συνεργάτες του.

Μετά την επιτυχημένη συναυλία που έδωσε στη Λάρισα και στο AEL FC Arena το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έκανε στάση για σουβλάκι σε ταβέρνα της πόλης.

Όμως δεν ήταν μόνος του, όπως αναφέρει το σάιτ onlarissa.

Στην παρέα του μαζί με άλλα άτομα ήταν και ο ιδιοκτήτης του γηπέδου και πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης.

Τα χαμόγελα περίσσευαν στο τραπέζι, όπως και τα γευστικά εδέσματα που απόλαυσαν στο «Παραδοσιακό» της πλατείας Νεάπολης.

Μάλιστα η ιδιοκτησία του γνωστού σουβλατζίδικου ανάρτησε στο facebook τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά το μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, που μετά τη συναυλία του που έδωσε στη Λάρισα στο AEL FC Arena, τίμησε το κατάστημά μας με την παρουσία του και γεύτηκε το φαγητό μας.

Η χαρά μας διπλή, αφού μαζί του ήταν και ο αγαπημένος φίλος και κυπέλλουχος πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης».

Η καλοκαιρινή βάση του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ είναι η Μύκονος. Εκεί πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Ο Ρέμος και η Μπόσνιακ χάρηκαν τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο του «νησιού των ανέμων» ωστόσο επισκέφτηκαν και άλλα μέρη της Ελλάδας.

Όλα βέβαια έγιναν λαμβάνοντας υπόψη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του αγαπημένου τραγουδιστή.

Έτσι, βρέθηκαν και στο Ιόνιο. Απόλαυσαν τις θαλάσσιες εξορμήσεις τους με σκάφος στη δυτική Ελλάδα που είναι εξίσου πανέμορφη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του έκαναν μία στάση στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα και δείπνησαν στο γνωστό ιταλικό εστιατόριο «Parassole».

O τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και μάλιστα αστειεύτηκε με τους θαμώνες. Παράλληλα, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του που τον πολιόρκησαν από την πρώτη στιγμή που τον είδαν.

Επίσης, θαμώνες του μαγαζιού κατέγραψαν στιγμιότυπα όπου ο τραγουδιστής δίνει παραγγελία.