Αντώνης Ρέμος: «Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί – Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του»

21 Νοεμβρίου 2021 08:20

Αντώνης Ρέμος: «Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί - Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αντώνης Ρέμος: «Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί – Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του».

Περιμένει όπως είπε την δικαιοσύνη να αποφασίσει γιατί όπως δήλωσε είναι καλός του φίλος.

«Από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου. Τον έχω . Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του.

Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς».

«Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή»

https://youtu.be/QgbONp9AZlk