Αντώνης Ρέμος: Στο σφυρί η έκταση που έχει με τον Κώστα Πηλαδάκη

13 Μαΐου 2022 22:10

Ρέμος για Θεοδωράκη: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Τόλμησε να δώσει το χέρι του στους νέους καλλιτέχνες»

Για τρίτη φορά,  βγαίνει στο σφυρί έκταση ιδιοκτησίας της εταιρείας “R.& P. Real Estate Investments”, των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη.

Ο νέος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου και το αν θα γίνει θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις σε σχέση με την εξαγγελθείσα αποχή των συμβολαιογράφων από τις 30 Μαΐου και για 20 ημέρες.

Ο πλειστηριασμός αφορά ποσοστό 30% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας ενός αγροτεμαχίου, επιφανείας 22.434 τ.μ., χωρίς κτίσματα, που βρίσκεται στο Δήμο Κρωπίας Αττικής, στη θέση «ΤΖΙΜΑ ΠΡΟΦΑΡΤΑ ΜΑΝΤΡΑ ΤΣΕΒΑΛ» επί της οδού Ηφαίστου.

Πρόκειται για οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου και της ζώνης πόλεως Κορωπίου και εντός βιομηχανικής ζώνης που δεν είναι υπόχρεο εισφοράς σε γη και χρήμα.

Με βάση τα στοιχεία της έκθεσης,που δημοσίευσε το newmoney.gr η ανωτέρω ιδιοκτησία δεν προέρχεται από κατάτμηση, δεν ρυμοτομείται, δεν απαλλοτριώνεται, δεν υφίσταται δουλεία και δεν ανήκει σε παραδοσιακή περιοχή.

Όπως προκύπτει μάλιστα, για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Το οικόπεδο είναι επικλινές σε διάφορα σημεία του και εντός αυτού υπάρχουν διάσπαρτα δέντρα, όπως αγριελιές, θάμνοι, ελιές.

Αποκτήθηκε από την εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2008 και βαρύνεται με προσημείωση υποθήκης υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, από τις 7/7/2009. Η αναγκαστική κατάσχεση έγινε στις 14 Ιουνίου 2021 για 200.000 ευρώ που είναι μέρος της συνολικής απαίτησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός αφορά ποσοστό 30% επί της έκτασης. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η αγοραία αξία του όλου αγροτεμαχίου υπολογίστηκε στα 2.933.000 ευρώ και για το 30% στις 792.000 ευρώ, που είναι και η τιμή πρώτης προσφοράς.

Ο πρώτος πλειστηριασμός, με αυτή την τιμή εκκίνησης και επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς, είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου 2022 και ο επαναληπτικός έγινε στις 9 Μαρτίου, αλλά κατέληξε άγονος.