Αντώνης Ρέμος: «Τον πάτερ Αντώνιο που τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη»

Συντάκτης: Newsroom

1 Δεκεμβρίου 2022 17:00

Αντώνης Ρέμος: «Τον πάτερ Αντώνιο που τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Πολλοί διάσημοι έχουν πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει και ο Αντώνης Ρέμος στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη. Ο τραγουδιστής είναι από τους πρώτους ανθρώπους που βοήθησαν στην ενίσχυση της ΜΚΟ και αδυνατεί να πιστέψει πως συμβαίνουν όλα αυτά. Μάλιστα, ανέφερε πως η άποψή του για τον ιερέα συνεχίζει να είναι ακόμη η καλύτερη.

«Τυγχάνει και εγώ να είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό. Φοβάμαι πως, ίσως, να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως να προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία, να υπάρχουν ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που και αυτό το πράγμα πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης του τι συμβαίνει ακριβώς, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει και η δικαιοσύνη και οι άνθρωποι που θα ελέγξουν αυτή την κατάσταση και μετά να σταυρώσουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Πολλές φορές, επειδή είμαστε οι επιλογές μας, μπορεί κάποιες από τις επιλογές μας να μας εκθέσουν και να μας φέρουν σε προβλήματα. Εγώ για τον πάτερ Αντώνιο που τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη και, πραγματικά, επειδή ήμουν από τους πρώτους που βάλαμε τότε στην ΕΡΤ τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή.

Μπορεί όντως να υπάρχει καπνός, μία φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα στον χρόνο μέσα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε, γιατί αυτή τη στιγμή μόλις ανοίγει μία σπίθα, τρέχουμε όλοι να καταδικάζουμε τον κόσμο», είπε ο Αντώνης Ρέμος.