Αντώνης Σρόιτερ: «Hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας»

4 Απριλίου 2021 15:15

Ο μιντιάκιας: η ανοικτή γραμμή με τον Σρόιτερ, η επιστροφή του Ιβάν και η αλήθεια για τη Χρουσαλά

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark. Ο γνωστός anchorman μίλησε για την καριέρα του στον Τύπο και την τηλεόραση. Αποκάλυψε ποιο είδος ρεπορτάζ βαριέται, ενώ εκμυστηρεύτηκε τι του λέει ο κόσμος που τον συναντάει στον δρόμο.

Πέρα όμως από επαγγελματίας, ο Αντώνης Σρόιτερ είναι σύζυγος και πατέρας και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις γυναίκες της ζωής του. Πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη και ποιος έκανε την πρώτη κίνηση; Γιατί του κάνουν παράπονα οι κόρες του και πώς τα διαχειρίζεται εκείνος;

Φυσικά, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Θέμη και στο εξομολογητήριο και προσπαθεί να απαντήσει με ειλικρίνεια. Θα καταφέρει όμως να αποφύγει τις βροντές;

Aνάμεσα σε άλλα μίλησε και για κάποια hate comments που έχει ακούσει για τον ίδιο λόγω της ιδιότητάς του ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που ξέρω ότι είναι straight και θα μου πούνε και την βλακεία μου.

Hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας. Είναι η εποχή που οι δημοσιογράφοι κι οι παρουσιαστές είναι τα μέλη του συστήματος που πάνε να γκρεμίσουν τον κόσμο. Έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έχω ακούσει για εκατομμύρια ευρώ που αλλάζουν χέρια στους δημοσιογράφους, ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας κι ότι μπορείς να φανταστείς. Να είναι καλά. Απαντάς εκεί που αξίζει κι εκεί που λένε τα χειρότερα και συμφωνώ μαζί τους. Εκεί μπλοκάρει ο άλλος και μπαίνεις σε μια κουβέντα για να περάσει η ώρα.»