Αντώνης Τριπολιτσιώτης pastry chef

Σπούδασε σε μια από τις κορυφαίες σχολές στον τομέα της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλους ζαχαροπλάστες καθηγητές. Η πορεία του συνεχίστηκε δουλεύοντας σε ονομαστά ξενοδοχεία όπως το Cape Sounio και το Athens Plaza.

Από το Πάσχα του 2016 την επιτυχημένη πορεία του την συνεχίζει στην αγαπημένη του Πάρο, ανοίγοντας εκεί ζαχαροπλαστείο συγκεκριμένα στον περιφερειακό Νάουσας.

«Αντώνης» ο αγαπημένος pastry chef μας κατάφερε να μας ξεσηκώσει τις γευστικές μας αισθήσεις με τα μοναδικά γλυκά αλλά και αλμυρά σνακς που φτιάχνει, δίνοντας άλλη γευστική έκρηξη στον ουρανίσκο μας.

Δοκιμάστε απίστευτες γεύσεις παγωτών βελούδινες κρεμ μπρουλέ, αέρινο μιλφεϊγ και παραμυθένια προφιτερόλ.

Πάρτε μαζί σας στην παραλία την μοναδική κοτόπιτα ή την τυρόπιτα μαζί με τον παγωμένο καφέ της αρεσκείας σας ή απολαύστε ότι ζητά η γεύση σας στην υπέροχη βεράντα με θέα «θάλασσα».