Αντρέας Γεωργίου: Η κίνηση ματ στη Γη της Ελιάς που έφερε τα πάνω κάτω στον… Σασμό

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 08:50

Αντρέας Γεωργίου: Η κίνηση ματ στη Γη της Ελιάς που έφερε τα πάνω κάτω στον… Σασμό

Σας αποκαλύψαμε ότι οι συντελεστές του Σασμού έχουν κυκλώσει την 29η Σεπτεμβρίου ως την ημερομηνία έναρξης του δεύτερου κύκλου. Δεν αποκλείεται όμως τα σχέδια να ανατραπούν αφού ο Αντρέας Γεωργίου ετοιμάζεται για κίνηση-ματ.

Ο Αντρέας Γεωργίου, έχοντας προχωρήσει πολύ τα γυρίσματα θέλει να βγει η Γη της Ελιάς νωρίτερα από όλο τον ανταγωνισμό. Και ο Σασμός έχει αποδειχθεί ότι είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του. Η σειρά του Alpha κέρδισε τον πρώτο κύκλο, αφού αναδείχθηκε σε κυρίαρχη της βραδινής ζώνης. Και αυτό θέλουν να το ανατρέψουν οι συντελεστές της Γης της Ελιάς.

Πώς θα το πετύχουν αυτό; Ξεκινώντας όσο το δυνατόν πιο σύντομα τον δεύτερο κύκλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου τρέχουν προκειμένου η σειρά του Mega να κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου. Γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό.

Δεν αποκλείεται τώρα να αλλάξει… ρότα και ο Σασμός

Γιατί μιλάμε για 25 ημέρες όπου η Γη της Ελιάς θα παίζει μόνη της. Διάστημα μεγάλο όσο κι αν ο Σασμός έχει πιστό κοινό και έχει κάνει και δυνατές μεταγραφές (Μάινας, Γεροντιδάκης κ.ά.). Κι αυτό δεν το θέλουν ούτε η παραγωγή ούτε το κανάλι. Οπότε μην εκπλαγείτε αν τελικά η πρεμιέρα του Σασμού μεταφερθεί κάποιες μέρες νωρίτερα. Όχι πάντως στις 5 Σεπτεμβρίου.

Μια και ο λόγος για πρόωρες ενάρξεις, σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γιώργος Αυτιάς. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα μας λέει και του χρόνου «Καλημέρα» στις 5.30 το πρωί τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ. Για 12η χρονιά.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου. Την ώρα που οι περισσότεροι θα συνεχίζουν τις βουτιές τους. Το νέο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου θα ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου σε μία δύσκολη (και προεκλογική) περίοδο. Με μοναδικό ερωτηματικό μόνο τη Φαίη Σκορδά που ίσως αρχίσει λίγο αργότερα.