Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Πέρασαν 4 χρόνια από το διαζύγιο μου αλλά, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο»

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:45

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τον γάμο της το διαζύγιο της και την επόμενη ημέρα.

Η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή για τα παιδιά της αλλά και για όσα συμβαίνουν μετά το διαζύγιο της με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Μπουντούρη.

Η δημοσιογράφος όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day δεν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή ύστερα από το διαζύγιο με τον γνωστό αθλητή και ξεκαθάρισε πως για αυτήν προτεραιότητα πλέον έχουν τα παιδιά της και μετά όλα τα άλλα

«Δεν έχω ακόμα εξοικειωθεί με τις νέες αυτές συνθήκες. Προχθές για παράδειγμα, έφευγα από το δελτίο και μου τηλεφώνησε μια φίλη που μου είπε να πάω να τσιμπήσουμε κάτι και της λέω, “δε γίνεται, θέλω να πάω σπίτι να δω τα παιδιά”. Μετά συνειδητοποίησα τι έλεγα. Τα παιδιά μου σπουδάζουν στον Βόλο.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που πήρα διαζύγιο. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα. Νομίζω πως ό,τι είναι να φέρει η ζωή στο φέρνει και στην ώρα που είναι να στο φέρει. Έχω πίστη στη ζωή. Οι άντρες δε με φλερτάρουν… Ίσως φταίει το αυστηρό προφίλ που βγάζω στη δουλειά»