Άντζελα Δημητρίου: «Αισθάνομαι τρισευτυχισμένη, ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό το δώρο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Φεβρουαρίου 2023 12:31

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μίλησαν για τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της δεύτερης.

Η τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Άντζελα, μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανες γνωστό μέσω Instagram ότι θα γίνεις γιαγιά και από την κόρη σου Όλγα.

Άντζελα: Ακριβώς. Έχω ήδη δύο εγγόνια από τον γιο μου: τον Παναγιώτη, που είναι 21 χρόνων, και την Αγγελική, που είναι 23. Δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο θα ήθελα γιατί τα παιδιά σπουδάζουν, ο γιος μου δουλεύει στο εξωτερικό και η νύφη μου ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε όμως πολύ καλή σχέση, μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο. Ωστόσο, τώρα με την κόρη μου είναι τελείως διαφορετικά. Αισθάνομαι τρισευτυχισμένη που θα γίνω γιαγιά από την Όλγα. Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό το δώρο.

Όλγα: Είμαι τρεισήμισι μηνών και είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να τα καταφέρω. Είμαι 36 χρόνων και μέσα στα 15 χρόνια που είμαι με τον σύζυγό μου δεν μπορούσα στην αρχή να μείνω έγκυος, ενώ αντιμετώπισα και μια αποβολή.

Δίνεις ένα αισιόδοξο μήνυμα σε πολλές γυναίκες που ονειρεύονται να κρατήσουν αγκαλιά το δικό τους μωρό.

Όλγα: Ναι, γιατί είναι πολλές οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους θέματα και εύχομαι διαβάζοντας αυτή τη συνέντευξη να ψάξουν περισσότερο, να μην το βάλουν κάτω. Όλο αυτό τον καιρό είχα επισκεφτεί διάφορους γιατρούς και όλοι μου έλεγαν: «Δεν έχεις κάτι, μπορείς να μείνεις έγκυος φυσιολογικά». Το 2017 είχα μία αποβολή. Τότε ξεκίνησε πάλι ένας γύρος με επισκέψεις σε γιατρούς, μέχρι που μου σύστησαν τον καθηγητή Αναστάσιο Συκουτρή, που τον επισκέφτηκα αμέσως. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου. Εκείνος βρήκε τι έπρεπε να γίνει και μετά από μια μικροεπέμβαση γυναικολογικής φύσης και έχοντας ρυθμίσει τον θυρεοειδή μου έμεινα έγκυος. Σήμερα έχω συμπληρώσει το δύσκολο πρώτο τρίμηνο.

Σε άλλο σημείο, η Δημητρίου αποκάλυψε πως μαζί με την κόρη της έκαναν τάμα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, ενώ ανέφερε πως ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπου της είχε πει πως να μείνει έγκυος και θα κάνει κορίτσι.