Άντζελα Δημητρίου: Backstage φωτογραφίες από το νέο της music video

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 20:00

Η Άντζελα Δημητρίου δηλώνει ότι έχει «Καρδιά Μποέμισσα», μέσα από το νέο της single που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό!

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video, το οποίο έχει μαγνητίσει τα βλέμματα!
Το music video γυρίστηκε σε location της Αθήνας, με την Άντζελα Δημητρίου να ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη και να μας γοητεύει όπως μόνο εκείνη ξέρει.
Τόσο με το τραγούδι της, όσο και με το ξεχωριστό της ταμπεραμέντο που «ξεδιπλώνεται» στο video, η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού» στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αυτοπεποίθησης και δυναμισμού.
Το «Καρδιά Μποέμισσα», σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, είναι ένα «φρέσκο» λαϊκό single, που μπήκε αμέσως στη λίστα των αγαπημένων τραγουδιών και έχει γίνει σύνθημα!
Δείτε το music video:

Άντζελα Δημητρίου: «Τον έκανα γνωστό και με απάτησε με μια λουλουδού του ελέους!»

Άντζελα Δημητρίου: «Τον έκανα γνωστό και με απάτησε με μια λουλουδού του ελέους!»

Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε συνέντευξη στο «Thema People» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της και αποκάλυψε και μια απιστία που είχε υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της.

Άντζελα Δημητρίου: «Τον έκανα γνωστό και με απάτησε με μια λουλουδού του ελέους!»

«Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος, έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους!».

«Ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια, ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω να μιλώ όμως άλλο γι’ αυτό. Μου κάνει κακό».

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, είμαι 67 ετών»

Συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου σε Κυπριακό κανάλι και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αλλά και τα σαρδάμ της.

«Δεν ήμουν γραμματιζούμενη. Δεν πήγα σχολείο, μόνο στο δημοτικό και έπρεπε μέσα από το σχολείο της ζωής να μάθω κάποια πράγματα. Κι εγώ που τα βλέπω καμιά φορά γελάω. Λέω “δες τι έχεις πει, μήπως δεν έπρεπε να το έχεις πει;”

Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα.

Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει.