Άντζελα Δημητρίου: Όσα αποκάλυψε ο διοργανωτής της περιοδείας της για την κόντρα με την κόρη της

Συντάκτης: Newsroom

5 Φεβρουαρίου 2024 19:50

Άσχημη παραμένει η κατάσταση ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη.

Οι δυο τους φαίνεται πως τσακώθηκαν την περίοδο που βρίσκονταν στην Αμερική για την περιοδεία της τραγουδίστριας. Άγνωστός παραμένει ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη η μητέρα με την κόρη, ωστόσο η λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο γαμπρός της, Φώτης Λιόσης, δεν την άφηνε ούτε νερό να πιει για να μην ξοδέψει χρήματα.

Τόσο η κόρης της όσο και ο γαμπρός της το διέψευσαν.

Το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση του ζευγαριού από την Αμερική αποκάλυψε ο διοργανωτής της περιοδείας, Γιώργος Βαρσάμης, στην εκπομπή «Πρωινό».

«Υπήρξαν κάποιες εντάσεις, εσωτερικές βέβαια, ανάμεσα εκείνης και της οικογένειάς της, η οποία είχε έρθει με την παραγωγή, κάτι που υποθέτω είχε ξεκινήσει από Ελλάδα. Κάποια στιγμή αποφάσισε ο γαμπρός και η κόρη της να αποχωρήσουν για το καλύτερο και της κυρίας Δημητρίου και της περιοδείας και γενικά όλων. Ό,τι γινόταν, γινόταν εντός κλειστών χώρων, στα δωμάτιά τους, στις στιγμές που ήταν μόνες τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Βαρσάμης.

Και συνέχισε: «Από τη μία ο ένας ήθελε να πάμε για ψώνια, ο άλλος δεν ήθελε, ο άλλος ήθελε κάτι άλλο. Υπήρξε ένταση και πίεση και εγώ σαν παραγωγός της περιοδείας έπρεπε να προστατεύσω την καλλιτέχνιδα, η οποία ήταν εκείνη που θα έβγαινε στη σκηνή. Πρότειναν και οι τρεις τους να φύγουν, ήρθε το ζευγάρι και μου ζήτησε να βρω μια πτήση για να επιστρέψουν άμεσα».

«Την ξέρω πολλά χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρχε πολύ άγχος και ένας καλλιτέχνης για να κάνει σωστά τη δουλειά του πρέπει να είναι σε ηρεμία. Η κυρία Δημητρίου έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά της και πριν και μετά την αποχώρηση του ζευγαριού, αλλά σίγουρα μετά ήταν πιο εύκολο. Σίγουρα ήταν στενοχωρημένη σαν μάνα, αλλά από την άλλη ήταν σίγουρα ανακουφισμένη», κατέληξε ο Γιώργος Βαρσάμης.