Άντζελα Δημητρίου – Ξεσπά η κόρη της: «Δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από αυτά τα ορκ»

Συντάκτης: Newsroom

23 Οκτωβρίου 2022 12:05

Άντζελα Δημητρίου - Ξεσπά η κόρη της: «Δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από αυτά τα ορκ»

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, ξέσπασε κάνοντας λόγο για «πόλεμο» από συγκεκριμένα άτομα.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο instagram – facebook – twitter και tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”. Ονόματα δε λέω.

Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να «θάψουμε» κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια.

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Άντζελα Δημητρίου: «Τον έκανα γνωστό και με απάτησε με μια λουλουδού του ελέους!»

Άντζελα Δημητρίου: «Τον έκανα γνωστό και με απάτησε με μια λουλουδού του ελέους!»

Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε συνέντευξη στο «Thema People» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της και αποκάλυψε και μια απιστία που είχε υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της.

Άντζελα Δημητρίου: «Τον έκανα γνωστό και με απάτησε με μια λουλουδού του ελέους!»

«Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος, έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους!».

«Ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια, ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω να μιλώ όμως άλλο γι’ αυτό. Μου κάνει κακό».

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, είμαι 67 ετών»

Συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου σε Κυπριακό κανάλι και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αλλά και τα σαρδάμ της.

«Δεν ήμουν γραμματιζούμενη. Δεν πήγα σχολείο, μόνο στο δημοτικό και έπρεπε μέσα από το σχολείο της ζωής να μάθω κάποια

πράγματα. Κι εγώ που τα βλέπω καμιά φορά γελάω. Λέω “δες τι έχεις πει, μήπως δεν έπρεπε να το έχεις πει;”

Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα.

Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει.

Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα, αυτά. Να αγαπήσει πρώτα αυτά και μετά εμένα.

Μια χαρά τα πάω, τον έχω μαλώσει τον χρόνο. Τον έχω παγώσει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, δεν είμαι κατά. Τα κάνω γιατί με κάνουν να νιώθω καλύτερα.

Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα; Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω».