Άντζελα Ευρυπίδη: «Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου» (βίντεο)

24 Μαρτίου 2021 14:45

Το γνωστό μοντέλο Άντζελα Ευριπίδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day. Μεταξύ άλλων ανέφερε και το γεγονός που της στέρησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς όταν είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία. «Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου» είπε.

«Είμαι 42 χρονών. Χρησιμοποιώ μη ενέσιμα. Αντί για μπότοξ κάνω βελονισμό. Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου. Είχα σκηνοφοβία. Μπροστά από τις κάμερες έτρεμα. Ξαφνικά από το άγχος μου δεν μπορούσα να απαντήσω, είχα ένα σεντόνι και το όνομά μου να με ρωτήσουν δεν θα απαντούσα. Την ώρα που χτενιζόμασταν μας μοίρασαν κάτι φύλλα του τύπου να έχουμε μία άποψη. Εμένα αυτό με έκανε χειρότερα. Δεν το είδα ποτέ. Μετά από μας τα δίνουν πλέον μια μέρα πριν» είπε.

Το μοντέλο μίλησε και για τον σύντροφό της με τον οποίο συγκατοικεί και όπως είπε τη βάζει σιγά σιγά στη διαδικασία για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γιατί το θέμα του covid το μόνο που δεν σε κάνει είναι να σκεφτείς γάμους, παιδιά, βαφτίσια» όπως είπε.

https://streamable.com/wr7pay