Άντζελα Γκερέκου: «Η Γη της Ελιάς είναι μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη για εμένα»

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 16:06

Άντζελα Γκερέκου: «Η Γη της Ελιάς είναι μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη για εμένα»

Η Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε συνέντευξη στη εκπομπή MEGA Καλημέρα και μίλησε για την συμετοχή της στη σειρά του Mega «η γη της ελιας».

«Ήρθε η στιγμή να το κάνω και μέσα από την θέση μου ως πρόεδρος υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία και συνδέεται άμεσα με την προβολή της χώρας μας μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο ”Η Γη της Ελιάς”. Με την συγκεκριμένη σειρά γίνεται ανάδειξη μέσα από την μυθοπλασία και την τοπική ταυτότητα της Μάνης και των γύρων περιοχών. Είπα το ναι χωρίς αυτό να ενοχλήσει την την βασική αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη που έχω ως πρόεδρος του ΕΟΤ.

Η σειρά αυτή είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι όσοι έχουν χάσει αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι η απώλεια αλλά θα βρούμε την δύναμη», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου.

Άντζελα Γκερέκου: «Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, είχα έρθει κοντά και το εκμυστηρεύομαι πρώτη φορά»

Η Άντζελα Γκερέκου για πρώτη φορά αποκάλυψε την πρόθεσή της να υιοθετήσει ένα παιδί ενώ σχολίασε και τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στο όνειρο της να αποκτήσει ένα παιδί ακόμα και μέσα από υιοθεσία ενώ μιλησε στις γυναίκες που προχωρούν σε αυτή την πράξη αγάπης

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια.

Η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάτρου

«Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».