Αντζελίνα Τζολί: Μπαίνει στον χώρο της μόδας, εγκαινιάζει τη δική της σειρά ρούχων

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Μαΐου 2023 12:12

Με την ονομασία «Atelier Jolie», η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί εγκαινιάζει τη δική της σειρά ρούχων.

Σε ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η χολιγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί, ανακοίνωσε το νέο εγχείρημα στους 14,3 εκατομμύρια ακολούθους της.

Το νέο έργο αναμένεται να αρχίσει το φθινόπωρο και σύμφωνα με την ίδια είναι ένα μέρος «για δημιουργικούς ανθρώπους που θα μπορούν να συνεργαστούν με μια εξειδικευμένη και διαφορετική οικογένεια ειδικών ραφτών, κατασκευαστών πατρόν και τεχνιτών από όλο τον κόσμο».

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό «People» ότι το εγχείρημα «ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. Η Τζολί θέλει να επικεντρωθεί στον σεβασμό και την ανάδειξη των ανθρώπων που σπάνια πιστώνονται για την κατασκευή των ρούχων, των υφασμάτων και των κεντημάτων και δημιουργεί έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι, εστιάζοντας στη χειροτεχνία και την ποιότητα, η οποία οδηγεί σε λιγότερα απορρίμματα», ένα σημαντικό εγχείρημα για την ηθοποιό, η οποία ανακυκλώνει συχνά τα ρούχα που φορά στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την Τζολί, η ιδέα «προέρχεται από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς ράφτες και κατασκευαστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, από την επιθυμία μου να χρησιμοποιήσω υψηλής ποιότητας vintage υλικά και υφάσματα και παράλληλα να γίνω μέρος ενός κινήματος που προωθεί περισσότερη την προσωπική έκφραση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Η Τζολί έγραψε στη δημοσίευσή της στο Instagram: «Το Atelier Jolie είναι ένα μέρος όπου δημιουργικοί άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ικανούς και διαφορετικούς ράφτες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες από όλων τον κόσμο.

(Το πρότζεκτ) πηγάζει από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τόσους ράφτες και δημιουργούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί κατά καιρούς, από την επιθυμία να χρησιμοποιήσω υψηλής ποιότητας βίντατζ υλικά και απομεινάρια ρούχων και ταυτόχρονα να είμαι μέρος ενός κινήματος που προωθεί περισσότερο την προσωπική έκφραση.

Ανυπομονώ να εξελιχθώ μαζί σας. Περισσότερα σύντομα…».