Απίστευτο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου:«Έχει εμμονή μαζί μου, είναι τόσο άρρωστος που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα»

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2021 12:45
Απίστευτο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου:«Έχει εμμονή μαζί μου, είναι τόσο άρρωστος που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα»

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της για κάποιον ο οποίος Όπως υποστηρίζει η ίδια μπορεί να φτάσει μέχρι και να της κάνει κακό

«Επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα.

Πονεμένο πλάσμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα, εγώ για κάποιον λόγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις.

Εσύ βρε Κική μου που έχεις περάσει δύσκολα, γιατί μας μειώνεις; Και η Κική για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύει για ένα μεροκάματο.

Ειδικά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία εμμονή, απλά σχολιάσαμε αυτό το οποίο τοποθετήθηκες.

Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή. Κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα.

Εγώ παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο.

Βασικά δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, μόνο με ένα ψευδώνυμο.

Έχω φτάσει να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα και εμετικά

αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό.

Λέω στον μπαμπά μου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο

άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα. Του έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει

και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε τέτοιο σημείο που μπορεί να με πειράξει και σωματικά. »