Άπιστος: αυτός είναι ο πατέρας του Σελτζούκ

30 Ιουλίου 2022 08:40

Άπιστος: αυτός είναι ο πατέρας του Σελτζούκ

Ο Σεκτζούκ είναι ένας χαρακτήρας που κατάφερε από την αρχή της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ να γίνει πολύ αντιπαθητικός στο τηλεοπτικό κοινό

Ωστόσο πίσω από αυτόν κρύβεται μια θλιβερή ιστορία στη σειρά Άπιστος. Το παρελθόν του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Και τα χρόνια που πέρασε μέχρι να γίνει αυτός που βλέπουμε μόνο εύκολα δεν ήταν. Μπορεί να είναι ένας εγκληματίας αλλά δεν είχε και πολλές επιλογές στη ζωή του. Τώρα εκτελεί πληρωμένες εντολές από τον Βολκάν. Προκαλεί ζημιές στο σπίτι της Ασιγιά, της επιτίθεται για να την κάνει να εγκαταλείψει την πόλη και τη δουλειά της. Βέβαια έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Βολκάν. Του είπε κατάμουτρα ότι αγαπά ακόμη την Ασιγιά, γι’αυτό τα κάνει όλα αυτά εναντίον της.

Η απάντηση για πολλά πράγματα βρίσκεται στην ιστορία των γονιών του. Ο Σελτζούκ έχει μεγαλώσει μόνο με την μητέρα του, η οποία τώρα είναι πολύ άρρωστη. Η σχέση τους δεν είναι καλή.

Και μπορεί ο ίδιος να κατηγορεί την μητέρα του για όλα τα δεινά που πέρασε, όμως η αλήθεια δεν θέλει πολύ ακόμη για να φανεί. Ένας ισχυρός άντρας είναι ο πατέρας του και φαίνεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βολκάν.

Ο Χαλούκ, πατέρας της Ντερίν, είχε συνάψει στο παρελθόν μία παράνομη σχέση. Το αμαρτωλό του παρελθόν αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια και σύντομα γίνεται γνωστό πως εκείνος είναι ο πατέρας του Σελτζούκ, στη σειρά Άπιστος!
Μάλιστα, για να τον πείσει να αναγνωρίσει το παιδί του, η μητέρα του Σελτζούκ του αποκαλύπτει πως πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια και σύντομα θα πεθάνει… Τα νέα φτάνουν στα αυτιά της συζύγου του και μητέρας της Ντερίν και ο εφιάλτης τους ξεκινά.