Άπιστος: η Ασιγιά και η Ντερίν στο χείλος του γκρεμού (trailer)

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 18:30

Άπιστος: η Ασιγιά και η Ντερίν στο χείλος του γκρεμού (trailer)

Η Ασιγιά, που έχει πια καταλάβει πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μια αρρωστημένη αγάπη στη σειρά Άπιστος. Αλλά πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τη Ντερίν να ξεπεράσει τις εμμονές της. Εκείνη προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθειά της Ασιγιά και για ακόμη μια φορά λέει ψέματα.

Μπορεί να καταλαβαίνει πως τίποτα στέρεο δεν μπορεί να χτιστεί πάνω στα συντρίμμια ενός τόσο σκοτεινού παρελθόντος. Δεν το βάζει κάτω όμως και αρνείται να δει πως βαδίζει σε αδιέξοδο ο γάμος της με τον Βολκάν. Ο Άπιστος Βολκάν δεν τη θέλει πια.

Η Ασιγιά βρίσκεται στο έλεος της Ντερίν, αλλά προσπαθεί να της μιλήσει για να δει τα πράγματα λογικά.

Η Ντερίν από την άλλη μεριά έχοντας χάσει πια κάθε έλεγχο των συναισθημάτων της– βάζει και τις δυο τους σε θανάσιμο κίνδυνο. Οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα μέσα στο αυτοκίνητο της Ντερίν. Τότε εκείνη χάνει τον έλεγχο και πέφτουν σε γκρεμό.

Ο Βολκάν προσπαθεί να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, όμως για ακόμα μια φορά δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την καταστροφή.

Η ζωή της Μπαχάρ σε αντίθεση με των υπολοίπων μπαίνει σε μια ευτυχισμένη πορεία. Η σχέση της με τον Μελίχ προχωρά πολύ καλά και δέχεται πρόταση γάμου. Έτσι η Μπαχάρ ξαναβρίσκει επιτέλους την ευτυχία στην αγκαλιά του Μελίχ.

Η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και τη Νιλ. Προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το τρομερό δυστύχημα που συνέβη πριν από έξι μήνες. Δυστυχώς η Ντερίν νιώθει ακόμα τις συνέπειές του. Καθώς έχει μείνει ανάπηρη. Το ίδιο νιώθει και ο Βολκάν, ο οποίος έχει αναλάβει τη φροντίδα της.