«Άπιστος»: Η Λεϊλά αποπειράται να σκοτώσει την Ασιγιά!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Σεπτεμβρίου 2022 09:40

Στα άκρα οδηγούνται οι καταστάσεις ανάμεσα στη Ασιγιά και τη Λέιλα στη σειρά «Άπιστος», την οποία προβάλει ο ΣΚΑΪ.

Μόλις η Ασιγιά πει το μεγάλο «ναι» στον Αράς, στη σειρά «Άπιστος» θα φέρει τον εαυτό της αντιμέτωπο με κινδύνους που δεν μπορεί να φανταστεί!…

Η Λέιλα θα γίνει έξαλλη και θα αντιδράσει. Είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να χωρίσει το ζευγάρι.

Αυτό που επιδιώκει, είναι να απομακρύνει τον Αράς από την αγκαλιά της γιατρού με σκοπό να τον εκδικηθεί αλλά και να τον κάνει ξανά δικό της.

Έτσι, κατηγορεί την Ασιγιά πως για χάρη της χάλασε ο γάμος της, παρόλο που η ίδια είχε απιστήσει απέναντι στον σύζυγό της.

Όσο κι αν ο Αράς προσπαθεί να τη διώξει από τη ζωή του, είναι μάταιο αφού δεν τα καταφέρνει…

Μία ημέρα, η Λέιλα και η Ασιγιά συναντιούνται σε ένα δάσος, για να συζητήσουν. Τότε, ο έλεγχος χάνεται και η Λέιλα σπρώχνει με δύναμη την Ασιγιά στο έδαφος, με συνέπεια εκείνη να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η Λέιλα αποφασίζει να την αποτελειώσει και να της δώσει τη χαριστική βολή! Αρπάζει ένα ξύλο κι ετοιμάζεται να τη σκοτώσει!

Για κακή της τύχη, όμως, από το σημείο αυτό περνά η Ντερίν, η οποία αφήνει τη Λέιλα στο έδαφος, αναίσθητη.

Έτσι, η Ντερίν στέκεται απέναντι στις τραυματισμένες Ασιγιά και Λέιλα, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Τρέμει στην ιδέα πως κάποιος θα κατηγορήσει εκείνη για τα δύο αυτά ατυχήματα, όπως και συμβαίνει…

Από εκεί και πέρα, μπορεί ο Αράς και η Ασιγιά να έχουν έρθει κοντά όμως, το τέλος της ιστορίας τους δεν θα είναι ευτυχισμένο.

Η περίφημη γιατρός έκανε στην άκρη τον «γάμο» του Αράς και τον δέχτηκε ξανά στην αγκαλιά της, αγνοώντας τις πραγματικές προθέσεις και το μίσος της Λέιλα.

Όμως, η Ασιγιά και ο Αράς δεν θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος αφού θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους οριστικά.