Άπιστος: ο Αράς αρχίζει να θυμάται το παρελθόν του (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 14:50

Άπιστος: ο Αράς αρχίζει να θυμάται το παρελθόν του (βίντεο)

Η Ασιγιά μένει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Αράς και δεν τον βλέπει μόνο σαν ασθενή της στη σειρά Άπιστος. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει επανέλθει ολοκληρωτικά η μνήμη του ακόμη

Όταν ο Άπιστος Βολκάν συνειδητοποιεί ότι η Ασιγιά συναντά τον Αράς τρελαίνεται. Ειδικά όταν καταλαβαίνει πως αυτό δεν είναι πια στο πλαίσιο γιατρού και ασθενή, αλλά ως ζευγάρι. Τότε γίνεται έξαλλος και με τους δυο. Εν τω μεταξύ, ο Αράς αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του. Αλλά η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει μια άλλη γυναίκα! Πώς θα μπορέσει να το κρύψει από την Ασιγιά;  Γιατί της υποσχέθηκε να λέει πάντα την αλήθεια.

Η Ασιγιά μαθαίνει από τον Αλί πως ο Βολκάν νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του από τη Ντερίν. Προκειμένου να είναι κοντά τους και να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Η γυναίκα του Αράς έρχεται στη Ραιδεστό με άσχημους σκοπούς

Η γυναίκα από το παρελθόν του Αράς εμφανίζεται ξαφνικά στη Ραιδεστό προς αναζήτησή του. Κλειδί σε όλο αυτό το μυστήριο ίσως να είναι η Ντερίν. Η οποία όμως δεν θέλει καθόλου να τη βοηθήσει να τον βρει. Τώρα που ο Αράς είναι μαζί με την Ασιγιά μπορεί ο Βολκάν να αλλάξει γνώμη για το διαζύγιο. Ίσως να καταφέρει να τον πείσει να σώσει τον γάμο τους.