Άπιστος: ο Βολκάν εξομολογείται τα λάθη του στην Ασιγιά (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 15:22

Άπιστος: ο Βολκάν εξομολογείται τα λάθη του στην Ασιγιά (βίντεο)

Ο Βολκάν ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και παραδέχεται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ

Ο Άπιστος Βολκάν απαριθμεί τα λάθη που έκανε και στους δύο γάμους του και της λέει ότι φταίει για όλα όσα της έχουν συμβεί.

Όμως για την Ασιγιά αυτή η συγγνώμη έρχεται πολύ καθυστερημένα. Σίγουρα δεν της αρκεί για να την κάνει να αλλάξει στάση απέναντί του. Από την άλλη μεριά η Ντερίν συνεχίζει να υποφέρει από τις εμμονές και τους εφιάλτες της. Η κατάστασή της χειροτερεύει και η ζήλια την κάνει να υποφέρει πολύ.

Η Ντερίν συνεχίζει να υποφέρει από τις εμμονές και τους εφιάλτες της…

Τα δεδομένα ανατρέπονται για μια ακόμα φορά στη ζωή της Ασιγιά, όταν το παρελθόν της χτυπά κυριολεκτικά την πόρτα. Η ζωή της για άλλη μια φορά ταράζεται. Ένα κεφάλαιο που πίστευε ότι είχε κλείσει για τα καλά, ανοίγει και πάλι. Γιατί μαζί του ανοίγουν παλιές πληγές. Όταν μια γυναίκα από τα παλιά εμφανίζεται ξαφνικά και τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Η Ντερίν ζητά τη βοήθεια της μητέρας της για να κρατήσει ζωντανό το γάμο της με τον Βολκάν. Εκείνη όμως δεν είναι σίγουρη ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει. Αφού ο Βολκάν δείχνει με κάθε τρόπο πως η καρδιά του δεν θα ανήκει ποτέ ολοκληρωτικά στην Ντερίν…