Άπιστος: ο Βολκάν προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον φίλο της Ασιγιά (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 21:00

Άπιστος: ο Βολκάν προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον φίλο της Ασιγιά (βίντεο)

Ο Βολκάν, ως συνήθως, δεν αντέχει καμιά ανδρική παρουσία δίπλα στην πρώην σύζυγό του στη σειρά Άπιστος και κάνει ό,τι μπορεί για τρομάξει τον φίλο της Ασιγιά

Χρησιμοποιεί και πάλι ως δικαιολογία την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση του Αλί. Ο Άπιστος Βολκάν μοιάζει να έχει ξεχάσει εντελώς την Ντερίν. Ενώ εκείνη έχει κουραστεί να τον περιμένει… και φεύγει.

Ο Βολκάν νιώθει πως έχει χαθεί κάθε πηγή φωτός στη ζωή του. Αφού η Ντερίν αρνείται να γυρίσει στο σπίτι τους και η Ασιγιά μοιάζει να τον έχει ξεπεράσει εντελώς. Για το καλό της Ντερίν και του παιδιού τους, η μητέρα της υπόσχεται να βοηθήσει τον Βολκάν να την φέρει πίσω.

Η Ντερίν μαθαίνει τυχαία ότι η Ασιγιά δεν ήταν με τον Βολκάν στην Κωνσταντινούπολη. Και απαλλάσσεται επιτέλους από τις αμφιβολίες που τη βασάνιζαν. Ακόμα όμως δεν μπορεί να τον συγχωρήσει που την ακολούθησε μέχρι εκεί. Όσο κι αν ο Βολκάν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Εν τω μεταξύ, η Χιτζράν κάνει μια δραματική αποκάλυψη στον κ. Χαλούκ, ελπίζοντας πως θα τον αναγκάσει να αλλάξει στάση.