Άπιστος Spoiler: έτσι τελειώνει ο πρώτος κύκλος – Τι θα κάνει ο ΣΚΑΪ με τον δεύτερο;

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: έτσι τελειώνει ο πρώτος κύκλος - Τι θα κάνει ο ΣΚΑΪ με τον δεύτερο;

Ο Άπιστος σε λίγες ημέρες ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των επεισοδίων του στον ΣΚΑΪ Ενώ η ανταπόκριση που βρήκε από το τηλεοπτικό κοινό έκανε τους ιθύνοντες του καναλιού να αποφασίσουν να εξασφαλίσουν και τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο

Αυτό που δεν είναι ακόμη γνωστό είναι αν τα επεισόδια αυτά θα προβληθούν από το κανάλι του Φαλήρου αμέσως μετά το τέλος του πρώτου κύκλου ή αργότερα. Κρατώντας τους τηλεθεατές σε αναμονή για τη σειρά Άπιστος. Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή να τα προβάλλει το επόμενο καλοκαίρι. Όπως έχει ξαναγίνει με την τουρκική δημοφιλή σειρά Ο γιατρός-η ιστορία ενός θαύματος. Αλλά τότε ήταν μια σεζόν με πολύ λίγες σειρές στον ανταγωνισμό και τώρα το τηλεοπτικό τοπίο έχει αλλάξει.

Ποιο θα είναι το τέλος της πρώτης σεζόν στη σειρά Άπιστος

Οι πρωταγωνιστές στο τέλος του πρώτου κύκλου βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Η ζήλια της Ντερίν την τρελαίνει και μαίνεται εναντίον της Ασιγιά. Και μπορεί η Ασιγιά να αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη μαζί με τον γιο της, Αλί, αυτή όμως δεν ησυχάζει. Συνεχίζει να τη διασύρει ακόμη και κατά την απουσία της. Ξέρει ότι δεν έχει τελειώσει μαζί της. Όσο ο Βολκάν ζητά επίμονα διαζύγιο τόσο η Ντερίν πεισμώνει. Η Ασιγιά με την εξυπνάδα της και σωστούς χειρισμούς καταφέρνει και ξεγλιστρά από τις παγίδες της Ντερίν.

Όσο η Ασιγιά αρνείται τις προτάσεις του Βολκάν για να επανασυνδεθούν. Ο γάμος του με τη Ντερίν έχει τελειώσει και το γνωρίζει καλά αυτό. Προσπαθεί να την κάνει να αλλάξει γνώμη και να του δώσει το διαζύγιο. Νομίζοντας πως αυτό είναι το μόνο εμπόδιο να ζήσει ξανά με την Ασιγιά.

Η Ασιγιά προσπαθεί να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση και αποφασίζει να μιλήσει στη Ντερίν ανοιχτά. Γιατί θέλει να της αποδείξει ότι δεν διεκδικεί τον Βολκάν. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο της Ντερίν για να μιλήσουν και μαλώνουν άσχημα. Τότε είναι που η Ντερίν χάνει τον έλεγχο στο τιμόνι και πέφτουν σε έναν γκρεμό. Το τελευταίο επεισόδιο κλείνει με τον Βολκάν να αναπολεί παλιές κι ευτυχισμένες στιγμές με την Ασιγιά.