Άπιστος Spoiler: η Ασιγιά περνά στην αντεπίθεση – Τι περιμένει τη Ντερίν

Συντάκτης: Newsroom

22 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Ασιγιά περνά στην αντεπίθεση - Τι περιμένει τη Ντερίν

Η μέρα των γενεθλίων του Αλί έφτασε στη σειρά Άπιστος και στο πάρτι που του διοργανώνει η Ασιγιά θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις

Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μια μεγάλη αποκάλυψη στη σειρά Άπιστος. Όμως αυτή τη φορά η Ασιγιά αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Όταν αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό που κρύβει τόσο καιρό η Ντερίν από τον Βολκάν.

Η Ασιγιά, ξέρει πια πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μια αρρωστημένη αγάπη. Αλλά πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την Ντερίν να ξεπεράσει τις εμμονές της. Εκείνη προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθειά της Ασιγιά.Όμως τίποτα στέρεο δεν μπορεί να χτιστεί πάνω στα συντρίμμια ενός τόσο σκοτεινού παρελθόντος.

Η Ντερίν προσπαθεί να φέρει σε δύσκολη θέση και πάλι την Ασιγιά. Έχει χάσει πια κάθε έλεγχο των συναισθημάτων της με αποτέλεσμα να βάζει και τις δυο τους σε θανάσιμο κίνδυνο. Μάταια ο Βολκάν προσπαθεί να σταματήσει τον πόλεμο ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Καθώς για ακόμα μια φορά δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την καταστροφή. Γιατί αυτή τη φορά και η Ασιγιά έχει αποφασίσει να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Και να περάσει στην αντεπίθεση. Κουράστηκε να περιμένει το επόμενο χτύπημα της Ντερίν.

Ο Αλί θέλει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη, δεν αντέχει άλλο εκεί

Η Νιλ αποκαλύπτει στην Ασιγιά ότι ο Αλί δεν είναι και τόσο ευτυχισμένος στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν τολμά να της το πει για να μην τη στεναχωρήσει. Εν τω μεταξύ, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της Ασιγιά με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Επίσης, η ηρωική της πράξη φτάνει μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάνοντας την Ντερίν να νιώθει ότι ποτέ δε θα ξεφύγει από τη σκιά της. Ο Αλί είναι ακόμα ψυχρός με τον πατέρα του. Γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για όσα έχουν συμβεί στην μητέρα του κι αυτόν.