Άπιστος Spoiler: η Ασιγιά τραυματίζεται σοβαρά

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Ασιγιά τραυματίζεται σοβαρά

Η Ασιγιά δέχεται τα πυρά όλων στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ καθώς πιστεύουν πως έχει άμεση σχέση με την απαγωγή της Ντερίν

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος θα δούμε να γίνονται απεγνωσμένες έρευνες για να βρεθεί η Ντερίνα γρήγορα. Ο Βολκάν προσπαθεί κι αυτός αλλά χωριστά από την αστυνομία να την βρει. Και αυτό είναι μια κίνηση που θα στρέψει τα βλέμματα εναντίον της Ασιγιά. Τώρα την υποπτεύονται ακόμη περισσότερο γιατί έχει γίνει γνωστό πως ο Βολκάν ήθελε να χωρίσει για να επιστρέψει σε αυτήν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά που κινούν υποψίες. Στην αναζήτηση της Ντερίν, ο Βολκάν θα βρεθεί αντιμέτωπος με αποκαλύψεις του παρελθόντος.

Η Ντερίν την ίδια στιγμή είναι τρομοκρατημένη και περιμένει κάποιον να την βοηθήσει να ξεφύγει.

Η Ασιγιά από τη μεριά της προσπαθεί να αποκαταστήσει το όνομά της κάνοντας κι εκείνη προσπάθειες για να βρει την Ντερίν. Και τότε εντελώς αναπάντεχα εξαφανίζεται κι αυτή. Πέφτει κι αυτή θύμα των απαγωγέων και βρίσκεται κρατούμενη στο ίδιο μέρος με την Ντερίν. Η οποία καταλαβαίνει πως η μόνη της σωτηρία είναι να συμμαχήσει με την αντίπαλό της.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τα χέρια της Ναζάν που κρύβεται πίσω από την απαγωγή ακούγεται ένας πυροβολισμός. Το όπλο της Ναζάν εκπυρσοκροτεί και η Ασιγιά βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Θα μπορέσουν άραγε τώρα να ξεφύγουν οι δύο γυναίκες; Θα τα καταφέρουν οι αρχές να τις βρουν πριν η υγεία της να είναι πολύ αργά;