Άπιστος Spoiler: η Λέιλα συνεχίζει να θέλει να κάνει κακό στην Ασιγιά

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Λέιλα συνεχίζει να θέλει να κάνει κακό στην Ασιγιά

Η γνωριμία της Ασιγιά και του Αράς είναι η αρχή ενός έρωτα στη σειρά Άπιστος, αφού ανάμεσά τους αναπτύσσονται όμορφα συναισθήματα που είχαν λείψει και στους δυο τους

Όταν βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ατύχημα που είχε ο Αράς στον δρόμο, η Ασιγιά έμεινε διαρκώς στο πλευρό του. Τον φρόντισε και νοιάστηκε γι’ αυτόν όταν έμαθε πως της έσωσε τη ζωή ρισκάροντας τη δική του. Από τότε ο Άπιστος Βολκάν και τα προβλήματα που της δημιουργούσε έπαψε να έχει σημασία.

Η Ασιγιά εξομολογείται στην Μπαχάρ την γνωριμία και την έλξη που νιώθει για τον Αράς. Αλλά και το γεγονός πως ο Αράς έχει πάθει αμνησία από το ατύχημα. Η Μπαχάρ τη συμβουλεύει να δεχτεί αυτόν τον νέο έρωτα στη ζωή της. Και να προχωρήσει μπροστά, αγνοώντας τον Βολκάν και τις ραδιουργίες του.

Τότε η  Ασιγιά ακούει τις συμβουλές της Μπαχάρ και παίρνει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα με τον Αράς. Ο Βολκάν όταν το μαθαίνει αυτό τρελαίνεται και αρχίζει να πίνει. Μάταια προσπαθεί ο Σελτζούκ να τον σταματήσει. Αρχίζει να απειλεί την Ασιγιά.

Βάζει μπροστά όμως ένα ύπουλο σχέδιο για να τους χωρίσει

Ο Βολκάν ψάχνει για το παρελθόν του Αράς και φτάνει μπροστά στην Λέιλα. Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του με την οποία δεν έχει προλάβει να πάρει ακόμη διαζύγιο και τον διεκδικεί ακόμη. Ο Αράς την χώρισε όταν έμαθε ότι τον απατά. Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το Λονδίνο και την εγκατέλειψε. Η Λέιλα όμως δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό.

Όταν ο Βολκάν την πληροφορεί για τη σχέση του με την Ασιγιά, η Λέιλα έρχεται στη Ραιδεστό για να διαλύσει το νέο ζευγάρι. Θέλει να εκδικηθεί και να κάνει κακό στην Ασιγιά. Και βρίσκει την ευκαιρία να την γνωρίσει από κοντά πηγαίνοντας στο νοσοκομείο σαν ασθενής.

Αργότερα αποκαλύπτει την ταυτότητά της και καταφέρνει να χτυπήσει άσχημα την Ασιγιά. Όμως την τελευταία στιγμή τη σώζει η Ντερίν. Αλλά η Λέιλα όταν συνέρχεται από το χτύπημα της Ντερίν την κατηγορεί πως εκείνη χτύπησε την Ασιγιά. Η οποία δεν δείχνει να πιστεύει αυτά που της λέει η Ντερίν.