Άπιστος Spoiler: η Ντερίν διώχνει τον Αλί από το σπίτι

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Ντερίν διώχνει τον Αλί από το σπίτι

Η Ασιγιά είναι  μόνη κι απελπισμένη χωρίς τον Αλί στη σειρά Άπιστος, όμως αυτό σύντομα αλλάζει κι επιστρέφει κοντά της στο σπίτι τους

Η μητριά του δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του στο σχολείο και θα του πει να επιστρέψει στη μητέρα του στη σειρά Άπιστος. Η Ντερίν τον κάνει να καταλάβει πως τον χρησιμοποιεί και πως η μητέρα του δέχεται πόλεμο.

Για λίγο καιρό ο Αλί δέχεται τις περιποιήσεις της Ντερίν και την ανοχή της σε όσα κάνει. Συνεχίζει να του δείχνει το καλό της πρόσωπο, με τον ίδιο να δένεται με την νέα οικογένεια του πατέρα του. Καταφέρνει να τον πάρει με το μέρος της. Οι μέρες, όμως, περνούν και ο Αλί συνεχίζει να δείχνει προβληματική συμπεριφορά στο σχολείο.

Η μητέρα της Ντερίν της ξεκαθαρίζει πως εάν αυτό το παιδί μείνει σπίτι τους, θα επηρεάσει και την μικρή Ζεϊνάμπ. Αυτό κάνει την Ντερίν να αλλάξει γνώμη. Έχει ένα άσχημο ξέσπασμα  στον Αλί, ζητώντας του να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι.
Πολύ σύντομα, ο Αλί θα επιστρέψει στην Ασιγιά, ζητώντας της μετανιωμένος συγγνώμη, στη σειρά Άπιστος. Εκείνη θα τον αγκαλιάσει σφιχτά, με την υπόσχεση πως όλα θα φτιάξουν από εδώ και στο εξής.
Η Ντερίν, όχι μόνο δεν πέτυχε τον σκοπό της, αλλά κατάφερε μάλιστα να απομακρύνει ακόμη περισσότερο τον Αλί και τον Βολκάν από τη ζωή της. Πλέον ο μικρός γνωρίζει πως η Ασιγιά δέχεται πραγματικό πόλεμο από τον ίδιο του τον πατέρα και την.. μητριά του!