Άπιστος Spoiler: η Ντερίν και η Ασιγιά καταφέρνουν να σωθούν

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Ντερίν και η Ασιγιά καταφέρνουν να σωθούν

Η ομηρία της Ντερίν και της Ασιγιά θα τερματιστεί στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ μετά και από τον πυροβολισμό από τη Ναζάν

Μετά από την μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί η Ντερίν, στη συνέχεια και η Ασιγιά στη σειρά Άπιστος θα βρεθεί στο ίδιο μέρος,. Αυτό θα συμβεί λίγο μετά στην προσπάθειά της να ερευνήσει για τη Ντερίν.

Όταν την βλέπει η Ντερίν μπροστά της διαπιστώνει πως έχει μια ελπίδα διαφυγής μαζί της. Μαζί προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να ξεφύγουν από εκεί. Ενώ ο Βολκάν συνεχίζει τις δικές του έρευνες. Μετά από ένα διάστημα οι δύο γυναίκες θα παγιδεύσουν τη Ναζάν και θα καταφέρουν να ξεφύγουν από αυτήν. Αλλά την τελευταία στιγμή η Ασιγιά τραυματίζεται σοβαρά από το όπλο που κρατά η Ναζάν.

Τη στιγμή που είναι έτοιμες να ξεφύγουν το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει την Ασιγιά

Η συνέχεια βρίσκει την Ντερίν και την Ασιγιά στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρονται κι εκεί τελειώνει η περιπέτειά τους.
Ο Βολκάν στέκεται στο πλευρό της Ασιγιά στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ντερίν επιστρέφει στο σπίτι της και στην μικρή Ζεϊνάμπ που είναι όλο αυτό το διάστημα απαρηγόρητη. Της έχει λείψει η μητέρα της και ό,τι κι αν έχει κάνει η Γκιονούλ δεν κατάφερε να την παρηγορήσει.

Η Ντερίν τώρα έχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της. Η μητέρα της είναι θυμωμένη μαζί της. Όλο αυτό που οργάνωσε είχε σαν αποτέλεσμα να μην αντέξει η καρδιά του Χαλούκ και να πάθει έμφραγμα. Την κατηγορεί ότι είναι υπεύθυνη που ο πατέρας της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός πως η θέση της είναι πολύ δύσκολη, η Ντερίον δεν νοιάζεται για τίποτα εκτός από το μίσος που νιώθει για την Ασιγιά. Όσο βλέπει τον Βολκάν δίπλα της δεν μπορεί να δει τα πράγματα ξεκάθαρα. Τότε κατηγορεί την πρώην γυναίκα του άντρα της ότι έδινε εντολές τόσο στον Φαρούκ όσο και στη Ναζάν. Δεν υπολογίζει όμως πως η Ασιγιά έχει αποφασίσει να την ξεμπροστιάσει. Γιατί στην κατάθεση που θα δώσει στην αστυνομία κάνει σαφές πως η Ντερίν είχε σχεδιάσει όλο το πλάνο της απαγωγής.