Άπιστος Spoiler: η Ντερίν μένει μόνη της – Δεν την υποστηρίζει ούτε η μητέρα της πια

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Ντερίν μένει μόνη της - Δεν την υποστηρίζει ούτε η μητέρα της πια

Η Γκιονούλ βρίσκει ξανά την ησυχία της όταν η αστυνομία βρίσκει την Ντερίν στη σειρά Άπιστος. Αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ

Η Ντερίν επιστρέφει στο σπίτι της και η μητέρα της βρίσκει ξανά το χαμόγελό της. Νομίζει πως τελείωσαν οι ημέρες αγωνίας που πέρασε η οικογένειά τους στη σειρά Άπιστος. Η Ντερίν από τη μεριά της θέλει όσο τίποτε να δει και πάλι την κόρη της. Αλλά και να βρεθεί δίπλα στον Βολκάν.

Όμως ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να μην αλλάξει γνώμη για το διαζύγιο. Η απαγωγή δεν τον κάνει να λυγίσει. Και αυτό το λέει ανοιχτά χωρίς να λυπάταιι για όσα πέρασε κοντά στους απαγωγείς.
Τότε είναι που η Ντερίν χάνει και πάλι τον έλεγχο των πράξεων της από τη ζήλια που νιώθει για την Ασιγιά. Η οποία συνεχίζει να απορρίπτει τον Βολκάν.

Η Γκιονούλ αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά για την κατάσταση της κόρης της. Τη βλέπει να φτάνει εκτός ελέγχου και αποφασίζει να μην την αφήσει να το συνεχίσει όλο αυτό.
Από εδώ και πέρα σταματά να την υποστηρίζει στις τρέλες της γιατί η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο παράλογη. Εκτός από αυτό βλέπει πως τελικά το διαζύγιο της κόρης της από τον Βολκάν είναι μια καλή λύση. Προκειμένου να απαλλαγεί η Ντερίν από τους εφιάλτες που τη στοιχειώνουν και την οδηγούν στην τρέλα. Ο Βολκάν μόνο κακό της έκανε μέχρι τώρα. είναι ώρα να πάρει πόδι από την οικογένειά τους.

Όταν η Ντερίν ζητά τη βοήθειά της, η Γκιονούλ αρνείται πεισματικά. Τότε η Ντερίν ξεκινά μόνη της για να βάλει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να φέρει ξανά τον Βολκάν κοντά της. Εκείνος όμως την διώχνει από κοντά του κι αυτό την εξοργίζει. Την τρελαίνει και φυσικά νομίζει ότι η Ασιγιά φταίει για όλα. Και την βάζει σαν στόχο ξανά για να πάρει εκδίκηση.