Άπιστος Spoiler: η Ντερίν προσπαθεί να διασύρει την Ασιγιά

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Ντερίν προσπαθεί να διασύρει την Ασιγιά

Η Ασιγιά δέχεται συνεχώς βολές από τη Ντερίν στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ, όσο ο Βολκάν την πολιορκεί για να είναι και πάλι μαζί

Η Ντερίν γίνεται τρελή από τη ζήλια της με αυτήν την κατάσταση, ενώ ο Άπιστος Βολκάν επιμένει να πάρουν διαζύγιο. Δεν πρόκειται όμως να του κάνει αυτή τη χάρη αν δεν δει την Ασιγιά να υποφέρει πρώτα. Την θεωρεί πηγή όλων των προβλημάτων της. Μάλιστα προσπαθεί να βρει νέους τρόπους για να της κάνει κακό και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια. Ένα μυστικό από το παρελθόν που θα μάθει κατά τύχη η Ντερίν θα είναι το νέο της όπλο ενάντια στην Ασιγιά. Και θα της κάνει κακό. Αυτή τη φορά θα την πληγώσει πραγματικά.

Αυτό που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς θα είναι η προσπάθεια της Ντερίν να κάνει ρεζίλι την Ασιγιά σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Δεν θα διστάσει να εισβάλλει στο πάρτι γενεθλίων του Αλί και να κάνει εκεί μπροστά σε όλους τις αποκαλύψεις της. Το μυστικό που ξέρει αφορά μια γυναίκα από το παρελθόν της Ασιγιά.

Θα βρεθεί έκπληκτη μπροστά σε αυτή τη γυναίκα όταν την βλέπει στο σπίτι της Ασιγιά. Τότε ξεκινά να αποκαλύπτει σε όλους πως αυτή είναι η ερωμένη του πατέρα της Ασιγιά, Φωνάζει πως είναι μεγάλη ντροπή αυτό για την οικογένειά της. Και μένουν όλοι εμβόντητοι από την έκπληξη με όσα ακούν από το στόμα της Ντερίν.

Η γυναίκα από το παρελθόν της Ασιγιά έχει μπει στη ζωή της και έχουν γνωριστεί. Έχει το ίδιο όνομα κι αυτή, ονομάζεται Ασιγιά. Μόνο που η αλήθεια δεν είναι αυτή που φωνάζει σε όλους η Ντερίν. Και δεν έφταιγε πραγματικά αυτή για τον θάνατο των γονιών της, όπως διατυμπανίζει η Ντερίν. Η αλήθεια είναι πως ήταν η αγαπημένη του πατέρα της Ασιγιά μέχρι που τους χώρισε η μητέρα της, μπαίνοντας ανάμεσά τους. Εκείνος όμως την αγαπούσε πραγματικά και για τον λόγο αυτό έδωσε στην κόρη του το όνομά της.