Άπιστος Spoiler: η σχέση του Σελτζούκ και της Νιλ ξεπερνά τις δυσκολίες

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η σχέση του Σελτζούκ και της Νιλ ξεπερνά τις δυσκολίες

Η σχέση του Σελτζούκ και της Νιλ περνά από διάφορες φάσεις στη σειρά Άπιστος. Οι δυο τους περνούν πολύ δύσκολα και ιδιαίτερα η Νιλ που ανέχεται την άσχημη συμπεριφορά του

Ο Σελτζούκ και η Νιλ είναι ένα περίεργο ζευγάρι στη σειρά Άπιστος και όπως όλα δείχνουν θα περάσουν από πολλές δυσκολίες μέχρι να βρουν τον δρόμο τους. Συνεχώς προσπαθούν να έρθουν κοντά αλλά πάντα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Όταν βγαίνουν στην επιφάνεια οι ιστορίες από το παρελθόν τους ξεκινούν οι αποκαλύψεις. Μυστικά και ψέματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και δίνουν απαντήσεις για τις ζωές τους.
Ο Σελτζούκ είναι γιος του Χαλούκ, από τη σχέση που είχε με την μητέρα του παλιότερα και αδελφός της Ντερίν. Μόλις αυτό αποκαλυφθεί, όλα θα αλλάξουν. Πατέρας και γιος θα πιαστούν στα χέρια. Και τότε ο Σελτζούκ θα δείξει ένα ακόμη πιο σκληρό πρόσωπο. Αλλά μετά από αυτό όλα θα αλλάξουν στη ζωή του για πάντα.

Ο Σελτζούκ θα αλλάξει σαν χαρακτήρας. Η Ντερίν θα μάθει την αλήθεια και θα τον αγκαλιάσει σαν αδελφό της. Όταν θα ηρεμήσει μέσα του, τότε θα μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή με τη Νιλ και να τα ξαναβρούν σαν ζευγάρι.
Στο τέλος της σειράς Άπιστος, η Νιλ και ο Σελτζούκ θα παντρευτούν. Και μετά από λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το παρελθόν τους δεν θα μπορεί να τους κάνει πια κακό.