Άπιστος Spoiler: ο Αλί δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το σπίτι του

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: ο Αλί δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το σπίτι του

Ο γιος της Ασιγιά και του Βολκάν βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ. Αφού η ζωή στην Κωνσταντινούπολη δεν του αρέσει

Ο Αλί ξεφεύγει με τη συμπεριφορά του για ακόμη μια φορά στη σειρά Άπιστος και αιτία είναι η Ασιγιά και η επιλογή της να τον απομακρύνει από το σπίτι και τους φίλους του. Είναι θυμωμένος με όσα συμβαίνουν στη οικογένεια του και δεν μπορεί να αντέξει στον πειρασμό να γίνει και πάλι παραβατικός στο σχολείο του.

Η Ασιγιά πήρε την απόφαση να φύγει μαζί με τον γιο της από τη Ραιδεστό. Μετακομίζουν στην Κωνσταντινούπολη όπου εκείνη μπορεί να αναζητήσει δουλειά και ο Αλί θα έχει την ευκαιρία να πάει σε ένα καλό σχολείο. Αλλά αυτό τελικά δεν αρκεί για να ζήσουν ήρεμα και μακριά από τη ζήλια της Ντερίν και την πίεση του Βολκάν.

Πριν φύγουν έχει συζητήσει με τον Αλί και του έχει εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Τότε ο γιος της δείχνει να καταλαβαίνει τις προθέσεις της και δέχεται να γίνει η μετακόμιση.

Έτσι, η Ασιγιά και ο μικρός Αλί μαζεύουν τα πράγματά τους και εγκαταλείπουν το σπίτι τους, στη Ραιδεστό. Η Ασιγιά βρίσκει νέα δουλειά στην Κωνσταντινούπολη και ο Αλί πηγαίνει στο νέο του σχολείο. Τίποτε δεν μοιάζει αρνητικό. Αλλά τελικά ο Αλί είναι αυτός που θα δείξει πρώτος πόσο πιέστηκε με την αλλαγή περιβάλλοντος.

Όταν θα αρχίσει και πάλι να έχει προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολείο, η Ασιγιά θα δει πως όλα ήταν λάθος. Ο Αλί μπλέκει όλο και σε περισσότερους καυγάδες και οι παρατηρήσεις έρχονται η μια μετά την άλλη. Η Ασιγιά μαθαίνει για τη συμπεριφορά του γιου της και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Μπροστά στο καλό του Αλί τίποτε δεν θα την κάνει να αλλάξει γνώμη. Επιστρέφουν στη Ραιδεστό οριστικά αυτή τη φορά. Ακόμη και η θέση της στο νοσοκομείο την περιμένει για να ξαναπιάσει εκεί δουλειά.