Άπιστος spoiler: ο Αλί μεγαλώνει και συγχωρεί τον Βολκάν

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος spoiler: ο Αλί μεγαλώνει και συγχωρεί τον Βολκάν

Ο Αλί καταφέρνει να μεγαλώσει με αγάπη χάρη στην μητέρα του στη σειρά Άπιστος. Η Ασιγιά δεν σταματά λεπτό να τον στηρίζει στη ζωή του

Θα γνωρίσει τη μια έκπληξη μετά την άλλη κοντά στον Βολκάν στη σειρά Άπιστος. Η ζωή που του παρουσίασε ήταν ένα ψέμα. Και η νέα οικογένεια που δημιούργησε μόνο ειδυλλιακή δεν ήταν.

Ο Βολκάν σιγά σιγά αποκαλύπτει το βρώμικο πρόσωπό του, ενώ η ζωή του καταρρέει. Τα ψέματα και οι καταχρήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια. Και τότε παίρνει την κατηφόρα.

Ο Βολκάν, αφού κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και θα φυλακιστεί για χρέη. Όσο διάστημα θα παραμείνει εκεί δεν θα βρει ούτε έναν σύμμαχο. Εν τω μεταξύ η Ασιγιά και η Ντερίν θα γίνουν δύο πολύ καλές φίλες και θα μεγαλώσουν παρέα τα παιδιά τους, βοηθώντας η μία την άλλη.
Ο Αλί, αν και θα διχαστεί αρκετά, στο τέλος θα καταλάβει πως ο πατέρας του ήταν πράγματι άπιστος σε όλα του. Θα τον πονέσει με τον χειρότερο τρόπο η απουσία του. Αλλά και η συμπεριφορά του απέναντι στις δύο γυναίκες της ζωής του.
Ο μικρός Αλί θα μεγαλώσει μαζί με την μητέρα του. Η οποία στο τέλος θα ακολουθήσει τα όνειρά της, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό. Θα αγαπήσει πολύ την αδελφή του Ζεϊνάμπ, η οποία μεγαλώνοντας δε θα θυμάται καθόλου τον Βολκάν.
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς ον Αλί και η Ζεϊνέπ 20 χρόνια μετά, βρίσκονται πάνω από τον τάφο του πατέρα τους. Συζητούν για το πώς έζησαν πριν χρόνια, για τα λάθη του Βολκάν και για το πόσο άλλαξαν οι ζωές τους. Ο Αλί λέει στην μικρή του αδελφή πως τον έχει, πλέον, συγχωρέσει, μόνο που ο Βολκάν δεν είναι πια στη ζωή για να το ξέρει.