Άπιστος : Το μυστικό του Αράς γίνεται το μεγάλο ατού του Βολκάν

Συντάκτης: Newsroom

1 Σεπτεμβρίου 2022 19:47

Η Ασιγιά αποκαλύπτει στη Ντεριά ότι ο Αράς άρχισε να θυμάται μια άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση τους και τι άλλο μπορεί να βγει στην επιφάνεια; Εν τω μεταξύ, ο Αράς συνειδητοποιεί πως η Ντερίν τον έχει αναγνωρίσει και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και από πού έρχεται. Η Ντερίν λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν το διαζύγιό τους, και όταν βρίσκονται ενώπιον των δικηγόρων τους ο Βολκάν ζητά ανοιχτά την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους.

Ο Αράς δεν μπορεί να ξεφεύγει άλλο από το παρελθόν του. Η γυναίκα του, η Λεϊλά με την οποία ζούσε μαζί στο Λονδίνο, τον έχει πλέον ανακαλύψει στη Ραιδεστό και είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν. Πρώτη του κίνηση, να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Ίσως όμως να μην προλάβει, καθώς ο Βολκάν είναι ένα βήμα πριν να ανακαλύψει κι αυτός τα πάντα. Εν τω μεταξύ, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Αλί αρχίζει να ανησυχεί όλο και περισσότερο την Ασιγιά και τον Βολκάν.

Άπιστος Spoiler: η Γκιονούλ προσπαθεί να συνεφέρει την Ντερίν

Η Γκιονούλ κάνει ό.τι μπορεί για να συνεφέρει την κόρη της στη σειρά Άπιστος καθώς ο παραλογισμός της την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση
Μάνα και κόρη έχουν έναν πολύ άσχημο καυγά για τον Βολκάν. Η Γκιονούλ επιμένει στην Ντερίν πως πρέπει να τον βγάλει από τη ζωή της στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ. Ο Βολκάν μέχρι τώρα μόνο προβλήματα δημιουργεί από όπου κι αν πέρασε στη ζωή του. Κοντεύει να διαλύσει την οικογένειά τους και η Γκιονούλ δεν θα το αφήσει αυτό να γίνει.

Η οικογένειά της είναι πάνω από όλα και δεν μπορεί να βλέπει την κόρη της να ξεφτιλίζεται για χάρη του. Ήδη έχει μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια με την υγεία της. Τα νεύρα της Ντερίν έχουν σπάσει τελείως. Ενώ για να τον κρατήσει κοντά της έχει κάνει πράγματα αδιανόητα. Έχει φτάσει στο σημείο να πει ψέματα σε όλους προκειμένου να μείνει ο Βολκάν κοντά της έστω και από οίκτο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το δέχεται η μητέρα της. Τώρα είναι η ευκαιρία να φύγει οριστικά από την οικογένεια ο προβληματικός γαμπρός της.

Πάνω στον καβγά τους, η Γκιονούλ χαστουκίζει πολύ δυνατά την Ντερίν για να την ταρακουνήσει και να συνέλθει. Η Ντερίν βρίσκεται σε παραλήρημα και ουρλιάζει πως δεν θέλει να χάσει τον άντρα της. Μα η μητέρα της της λέει πως αυτό έχει ήδη συμβεί. Κι αν δεν θέλει να χάσει και την κόρη της πρέπει να σκεφτεί λογικά.

Ο Βολκάν εκμεταλλεύεται αυτή την κατάσταση και ζητά οριστικά διαζύγιο αλλά και την πλήρη κηδεμονία της Ζεϊνάμπ. Προσπαθεί να αποδείξει πως η Ντερίν είναι ακατάλληλη για μητέρα.

Και δεν διστάζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ασιγιά σε αυτό. Η οποία φυσικά αρνείται να το κάνει. Αφού βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Όπως είχε συμβεί και στην ίδια πριν από λίγα χρόνια. Δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τον Βολκάν να κάνει περισσότερο κακό.