«Άπιστος»: Το τρομακτικό ατύχημα του Αλί προκαλεί σοκ στην οικογένειά του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Σεπτεμβρίου 2022 08:30

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άπιστος», που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Ο Αλί μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια και θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την οικογένειά του προκαλώντας σημαντικά προβλήματα, στη σειρά «Άπιστος» του ΣΚΑΪ.

Ένα ατύχημα θα τους αλλάξει όλη τη ζωή. Ένα φρικτό του λάθος θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, με την Ασιγιά να καταρρέει…

Η Ασγιά πραγματοποιεί μία μεγάλη εκδήλωση στο σπίτι της για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά. Στην αγκαλιά της έχει τον Αράς, ενώ γύρω της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Αλί, από την πλευρά του, ζητάει από τη μητέρα του να περάσει το βράδυ στους φίλους του.

Η Ασιγιά του δίνει το ελεύθερο να φύγει. Άλλωστε, γνωρίζει πως το παιδί της ταλαιπωρήθηκε ήδη αρκετά με το νέο του σχολείο στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φίλοι του Αλί, ωστόσο, συνεχίζουν να τον προκαλούν. Μπορεί να επέστρεψε στην παλιά του καθημερινότητα, όμως δύσκολα μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτήν.

Ο Αλί είναι ερωτευμένος με μία συμμαθήτριά του και κάνει τα πάντα για να την εντυπωσιάσει και να τη φέρει κοντά του.

Έτσι, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οι φίλοι του τον προκαλούν να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο. Ο Αλί παίρνει το αμάξι, δίχως δεύτερη σκέψη και ξεκινά το ταξίδι σε επικίνδυνους δρόμους…

Ξάφνου, όταν η κοπέλα δίπλα του τού δίνει ένα φιλί, ο Αλί χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τρακάρει. Όλα γύρω του σκοτεινιάζουν…

Το τηλέφωνο της Ασιγιά και του Βολκάν χτυπά, με τους δύο πρωταγωνιστές να καταρρέουν.

Ο Αλί φέρνει άθελά του την οικογένεια σε δύσκολη θέση. Μπορεί ο νεαρός να συνέρχεται, όμως η κατάληξη δεν θα είναι και τόσο καλή.

Εξαιτίας του τροχαίου, η Ασιγιά και ο Βολκάν καλούνται να πληρώσουν ένα εξωφρενικό ποσό, ως αποζημίωση.

Η Ασιγιά αγχώνεται, όμως ο Αράς την διαβεβαιώνει πως θα το τακτοποιήσει… Αυτό, ωστόσο, εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον Βολκάν, ο οποίος ξεσπά άσχημα.