Από αχώριστοι, δυο ξένοι: Διάσημοι που δεν μιλάνε μεταξύ τους

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιανουαρίου 2023 12:00

Από αχώριστοι, δυο ξένοι: Διάσημοι που δεν μιλιούνται μεταξύ τους

Πολλοί είναι οι διάσημοι Έλληνες, οι οποίοι αν και είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση, φιλική ή ερωτική, τελικά για κάποιο λόγο τα… έσπασαν. Με αποτέλεσμα μάλιστα, να σταματήσουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα socia media.

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Γουίλιαμς: Εκτός από την Σίσσυ Χρηστίδου, έχει σταματήσει να αλληλοακολουθιέται και με την πρώην σύντροφό του, Ιλένια Γούιλιαμς.

Κώστας Τσουρός – Φωτεινή Πετρόγιαννη: Παρά το γεγονός ότι κάποτε ήταν στην ίδια εκπομπή ( της Ναταλίας Γερμανού) ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλον στα social.

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Αγγελόπουλος: Το 2019, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σταμάτησαν να ακολουθιούνται. Έτσι απλά…

Κέισι – Χαρά: Η Κέισι, φιναλίστ στον τελικό του GNTM, έκανε unfollow την… παλιά φιλενάδα της στο παιχνίδι, Χαρά Παππά.

Σίσσυ Χρηστίδου – Έλλη Κοκκίνου: Για άγνωστο λόγο η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου ή το αντίστροφο. Η αιτία παραμένει άγνωστη.

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοΐλης: Ήταν κολλητοί στο Instagram και παντού. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε έναν μεγάλο καυγά με τον Σπύρο Σαμοΐλη κι από τότε είπαν αντίο και στο Instagram.

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Χρανιώτης: Μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο Γιώργος Χρανιώτης έχει κάνει unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη!

Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Μοιράστηκαν έναν μεγάλο τηλεοπτικό έρωτα στο «Τατουάζ». To 2019 έφερε το τέλος του Τατουάζ και το unfollow στο Instagram ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Σάββας Πούμπουρας – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε και block και unfollow στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Snik – Έλενα Κρεμλίδου: Όταν ήταν ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Snik έκανε unfollow την μέχρι τότε φίλη του, Έλενα Κρεμλίδου.