Από το Casa de Papel για φραπέ στην Αθήνα

6 Ιουλίου 2021 16:40

Η Τόκυο αποχαιρετά το «Casa de Papel» με δέκα ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Ο Ισπανός ηθοποιός Πέδρο Αλόνσο έχει παίξει σε πολλές σειρές, όμως ο ρόλος που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό είναι ο Αντρές ντε Φονογιόσα, με το ψευδώνυμο, «Berlin» στο Casa de Papel, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία από το Netflix.

Αρχικά η σειρά «Τέλεια Ληστεία» προβλήθηκε το 2017 στην Ισπανία και στο τέλος της ίδια χρονιάς αγοράστηκε από την πλατφόρμα του Netflix, σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Αυτές τις ημέρες ο Berlin βρίσκεται στην Αθήνα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το απόγευμα της Κυριακής  ο ηθοποιός βρέθηκε στο Σύνταγμα κάνοντας ένα city break για να απολαύσει τον καφέ του στο all day μαγαζί «Centrale».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bovary, ο Ισπανός ηθοποιός και η παρέα του κάθισαν σε ένα από τα εξωτερικά τραπεζάκια του μαγαζιού και όλοι τους παρήγγειλαν φραπέ. Ο ίδιος φορούσε ένα μπλε t-shirt και μπλε παντελόνι και ήταν πολύ διακριτικός. Ένας από τα υπαλλήλους του μαγαζιού, ο οποίος τον αναγνώρισε, πήγε πολύ διακριτικά και τον ρώτησε αν είναι ο πασίγνωστος «Berlin» κι εκείνος απάντησε καταφατικά.