Από το Παρίσι με αγάπη: δες την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ημίγυμνη

19 Νοεμβρίου 2018 19:20

Αποφάσισε να βγάλει εκ νέου τη hot πλευρά της από τις Άλπεις. Όχι ακριβώς βέβαια ούσα στα βουνά, αλλά στο ζεστό, cosy κρεβάτι της. Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, τη μόδα, έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη της Ελβετίας για να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει μια επιτυχημένη fashion blogger.

Η Πατρίτσια, όπως επισημαίνει και το tlife, έχει εγκατασταθεί μόνιμα πια στην «πόλη με τα χίλια πρόσωπα» και ζει μαζί με τη μητέρα της, αλλά έρχεται αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για χάρη του συντρόφου τηs, Φίλιππου Παπασπύρου. Επειδή όμως οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιβάλλουν την παρουσία της στο εξωτερικό, η ίδια συχνά πυκνά κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρίσκεται στο Παρίσι και, μέσω Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη.

Wake me up at the @hotelsaintmarc everyday. Too good to be true!✨
#PattyGirl #Paris
Ο λόγος; Η Πατρίτσια πόζαρε ξαπλωμένη και ημίγυμνη στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διαμένει, καλύπτοντας τα… επίμαχα σημεία με ένα λευκό σεντόνι, αλλά και το κάτω μέρος του σώματός της με ένα μεγάλο αστέρι. Τα «likes» μέσα σε λίγα λεπτά ήταν εκατοντάδες, ενώ δεν έλειψαν και τα κολακευτικά σχόλια για την καυτή πόζα της.