Αποφασισμένη να φτάσει στον Άρειο Πάγο η Μίνα Αρναούτη για τα 1,3 εκατ. ευρώ που διεκδικεί!

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουνίου 2024 17:25

Aποζημίωση-«μαμούθ» ύψους 1,3 εκατ. ευρώ διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη από την ασφαλιστική εταιρία του πολυτελούς οχήματος που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης στο θανατηφόρο τροχαίο και, προκειμένου να δικαιωθεί, είναι αποφασισμένη να φτάσει στον Άρειο Πάγο, ακόμη και στα ευρωπαϊκά Δικαστήρια!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μέσα στο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικεί η εντολέας του με μια μακροσκελέστατη αγωγή 2.500(!) σελίδωνσυνυπολογίζονται και ποσά που έχασε, λόγω του γεγονότος ότι για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να εργαστεί. Στην ουσία, η Μίνα Αρναούτη επικαλείται διαφυγή εισοδημάτων για μία ολόκληρη ζωή, λόγω της μη αναστρέψιμης μερικής αναπηρίας που της «άφησε» το δυστύχημα, με τον συνήγορό της να αποδίδει το ύψος της αιτούμενης αποζημίωσης στο διάστημα που χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική, καθώς και στα 18 χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί.

«Σκοπός μας ήταν να καταδείξουμε το γεγονός αυτό. Προφανώς τα ποσά θα είναι πιο χαμηλά», είπε ο κ. Κωλέττης, ξεκαθαρίζοντας ότι η πρωτόδικη απόφαση απογοήτευσε την πλευρά Αρναούτη, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το ύψος της αποζημίωσης που εκδικάστηκε. Ξεκαθάρισε, δε, πως, εφόσον η απόφαση του Εφετείου δεν ικανοποιήσει την πελάτισσά του, σκοπεύουν να απευθυνθούν στον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώ έκανε λόγο και για το bullying που συνεχίζει να δέχεται στα social media, εξαιτίας του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή SUPER KATERINA