Αποκάλυψη Ciao: κινδύνεψε η ζωή της Τάμτα! Πώς μία επέμβαση ρουτίνας παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία

15 Μαρτίου 2021 10:00

Μια περιπέτεια υγείας και μια επέμβαση ρουτίνας παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία για την Τάμτα, η οποία την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο χειρουργείο.

Η τραγουδίστρια γνωστοποίησε η ίδια ότι μπήκε στο νοσοκομείο, με αναρτήσεις που έκανε μέσα από το instagram. Στις φωτογραφίες φαίνεται η ίδια στη φάση της ανάρρωσης, χωρίς ωστόσο να πει το πιο σημαντικό:

Τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε κατά τη διάρκεια της επέμβσης.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, από πηγές του στενού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας, η επέμβαση πήγαινε πολύ καλά. Μέχρι τη στιγμή που η τραγουδίστρια παρουσίασε αλλεργικό σοκ από την αναισθησία. Κάτι που παρά την τέλεια προετοιμασία τους, οι γιατροί δεν μπορούσαν να προβλέψουν.

Φυσικά, όλοι έπεσαν αμέσως επάνω της, χορηγώντας της τα απαραίτητα φάσμακα για να μπορέσει να συνέλθει, πράγμα που έγινε.

Στο μεταξύ, όμως, έξω από το δωμάτιο του χειρουργείου, ο Πάρις Κασιδόκωστας κόντευε να τρελαθεί από την αγωνία του, περιμένοντας να ακούσει τα καλά νέα για την υγεία της αγαπημένης του.

Φυσικά, ο επιχειρηματίας ήταν κοντά στην τραγουδίστρια σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης, αλλά και μετά, όταν εκείνη συνήλθε και τον είδε συγκινημένη στο πλευρό της.

Για μια ακόμη φορά φάνηκε πόσο δεμένο είναι το ζευγάρι και πόση αγάπη υπάρχει ανάμεσά τους.

Πάρις και Τάμτα αποφάσισαν να μην ανησυχήσουν κανέναν και κράτησαν το περιστατικό μεταξύ τους.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο επιχειρηματίας, εξάλλου δεν αγαπούν τη δημοσιότητα και δεν θέλουν να κοινοποιούν όσα τους συμβαίνουν.

Η Τάμτα, μετά την περιπέτειά της, μάλιστα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες τίποτε δεν μαρτυρά ότι κάτι δεν πάει καλά. Όλα δείχνουν ότι απλώς έκανε μια επέμβαση ρουτίνας.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η τραγουδίστρια είναι πλέον απόλυτα καλά στην υγεία της και δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς πήρε και εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον ξεκουράζεται στο σπίτι τους, με τον Πάρι Κασοδόκωστα πάντα στο πλευρό της, να φροντίζει για κάθε της ανάγκη και επιθυμία.

Πηγή: περιοδικό Ciao