Αποκάλυψη: δεν περιμένει για πολύ την Ελεονώρα Μελέτη ο ΣΚΑΪ! Τι κρύβει η στροφή στην Καραβάτου για το Big Brother

Δημοσιεύθηκε: 13 Απριλίου 2021 09:20
Αποκάλυψη: δεν περιμένει για πολύ την Ελεονώρα Μελέτη ο ΣΚΑΪ! Τι κρύβει η στροφή στην Καραβάτου για το Big Brother

Δεν θα καθίσει να περιμένει για πολύ την Ελεονώρα Μελέτη ο ΣΚΑΪ.Αποκάλυψη: δεν περιμένει για πολύ την Ελεονώρα Μελέτη ο ΣΚΑΪ! Τι κρύβει η στροφή στην Καραβάτου για το Big Brother

Το κανάλι του Φαλήρου την έχει προσεγγίσει ως… διπλή πράκτορα για τη νέα σεζόν και περιμένει την απάντησή της.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή είναι η βασική προτεραιότητα για την παρουσίαση του Big Brother 2, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το iciao. Όμως, το πακέτο περιλαμβάνει και εβδομαδιαία (ή δύο φορές την εβδομάδα) εκπομπή με συνεντεύξεις. Ακριβώς όπως τα Μεσάνυχτα.

Η Ελεονώρα φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αλλά και ο ΣΚΑΪ δεν είναι διατεθειμένος να την περιμένει εσαεί. Η παρουσιάστρια έχει ενδοιασμούς για το Big Brother και το κανάλι κοιτάει αλλού. Μόνο τυχαίο δεν ήταν που το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου έπαιξε δυνατά προχθές και χθες. Αφού όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το Star στο τέλος της σεζόν.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο ΣΚΑΪ θέλει δίδυμο παρουσιαστών για το ριάλιτι. Για τον… ανδρικό ρόλο το απόλυτο φαβορί είναι ο Γιώργος Τσαλίκης. Και αυτό «μυρίζει» πρόταση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη. Η οποία έχει γίνει αποδεκτή και από την Κουτσαυτάκη.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT