Αποκάλυψη: Ο Μικρούτσικος «τρώει» τον Βαρθακούρη από το Big Brother! Η απόφαση του καναλιού

13 Νοεμβρίου 2020 09:00

Το σίγουρο είναι ότι το πλατό χωράει μόνο έναν. Στόχος είναι να βγει η χρονιά αλλά μετά ο ΣΚΑΪ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις. Μικρούτσικος ή Βαρθακούρης στην παρουσίαση του Big Brother τη νέα σεζόν;

Η συνεργασία τους αποδείχθηκε προβληματική από την αρχή της διαψεύδοντας πλήρως τους ιθύνοντες του σταθμού που πίστευαν πως θα ήταν αρμονική και θεωρούσαν ότι αποτελεί το τέλειο πάντρεμα μεταξύ της ανανέωσης και της εμπειρίας.

Όσοι παρατηρούσαν προσεκτικά τα λεγόμενά τους αντιλαμβάνονταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή έστω και αν κατάφεραν να κρατάνε τα προσχήματα και να καλύπτουν την αντιπαλότητά τους. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, άρχισαν να εξαπολύουν –φανερά- φαρμακερά βέλη ο ένας στον άλλον και ήταν πλέον προφανές σε όλους τους τηλεθεατές ότι υπήρχε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσά τους.

Το χρίσμα στον Μικρούτσικο

Όπως αναφέρουν εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο κανάλι, τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον στο μη περαιτέρω. Η κατάσταση θεωρείται μη αναστρέψιμη αφού δεν υπάρχει πιθανότητα να τα βρουν ξανά ή έστω να φτάσουν σε «ανακωχή». Βέβαια, στη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία παρέμβαση μιας και βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς. Άρα, αμφότεροι κάνουν υπομονή και αναμένουν το φινάλε.

Από τη δική τους πλευρά, οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν ότι εν όψει της νέας σεζόν είναι υποχρεωμένοι να «σπάσουν» το δίδυμο και να πορευτούν–μιας και το ριάλιτι θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο- με έναν εκ των δύο στην παρουσίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, παρά τα σκαμπανεβάσματα που παρατηρήθηκαν στη σχέση του με την παραγωγή (καθώς δεν έχουν αξιοποιηθεί πολλές από τις ιδέες που έχει καταθέσει, γεγονός που τον δυσαρέστησε), το όνομα του Μικρούτσικου «κλείδωσε» για την παρουσίαση στον νέο κύκλο του προγράμματος μιας και θεωρείται ως η ιδανική λύση. Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ποντάρει στην εμπειρία του και εκτιμά ότι θα δικαιωθεί.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει η συνεργασία του σταθμού με τον Χάρη Βαρθακούρη. Ίσα-ίσα το αντίθετο. Το κανάλι ποντάρει πάνω του και πιστεύεται ότι θα βρεθεί άλλο κόνσεπτ που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.