Αποκλειστικό! Αχιλλέας Βιγκόπουλος – Ναταλία Μουνδρέα: Ένας διακριτικός έρωτας στην αθηναϊκή high society

7 Μαρτίου 2020 08:40

Βιγκοπ

Ένα νέο αλλά πολύ θερμό ειδύλλιο, έχει αναπτυχθεί, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, στην αθηναϊκή υψηλή κοινωνία. Ο λόγος για το φαρμακοβιομήχανο Αχιλλέα Βιγκόπουλο και την κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, Ναταλία.
Οι δύο τους φαίνεται ότι βγαίνουν μαζι εδώ και λίγους μήνες, πάρα πολύ διακριτικά όμως και χωρίς να δίνουν ποτέ στόχο, ενώ αποφεύγουν και τις δημόσιες εμφανίσεις σε σημεία όπου μπορεί να τους πετύχουν τα αδιάκριτα βλέμματα και οι φωτογραφικοί φακοί. Είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, όπως λένε οι λίγοι που τους έχουν δει μαζί και φαίνεται ότι ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το ιδανικό ταίρι, μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα στην προσωπική τους ζωή.
Ένας από τους λόγους, εξάλλου, που δεν θέλουν να πάρει έκταση στη δημοσιότητα η σχέση τους, είναι το γεγονός ότι η όμορφη Ναταλία έχει χωρίσει μόλις πριν από ένα χρόνο από τον πρώην σύζυγό της…

Μουνδρ

Ο Νίκος Μουνδρέας με τα παιδιά του Γιώργο και Ναταλία

Ένα πολύ ήσυχο διαζύγιο
Δέκα χρόνια μετά τον γάμο τους, που είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο λαμπερούς εκείνης της χρονιάς, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς και η Ναταλία Μουνδρέα, αποφάσισαν πριν από ένα χρόνο να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο και τη σχέση τους.
Ο γιος του αρχιτέκτονα Ηλία Μπαρμπαλιά, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια και η κόρη του εφοπλιστή, Νίκου Μουνδρέα, παντρευτήκαν τον Αύγουστο του 2008 στην Πάτμο, μετά από έξι χρόνια σχέσης. Δύο χρόνια αργότερα, την ευτυχία τους επισφράγισε η γέννηση του γιου τους και στη συνέχεια της κόρης τους. Οι ουσιαστικοί λόγοι που οδήγησαν τον Γιώργο Μπαρμπαλιά και τη Ναταλία Μουνδρέα στον οριστικό χωρισμό δεν είναι γνωστοί, ωστόσο πηγές από τον κύκλο τους αναφέρουν ότι το τέλος του γάμου τους ήρθε με τον πλέον πολιτισμένο τρόπο. Άλλωστε παρά τον χωρισμό τους πάντα προτεραιότητά τους θα είναι τα παιδιά τους.

Μια πολυτάραχη συναισθηματική ζωή
Από την άλλη πλευρά, παρότι ως επιχειρηματίας διατήρησε πάντα χαμηλό προφίλ, ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή, την οποία «σημάδεψαν» επώνυμες κυρίες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο.
Το 2013 παντρεύτηκε με τη Νικόλ Κοντοβός, την επιχειρηματία που μας σύστησε τα cupcakes στην Ελλάδα, σε έναν γάμο που έληξε άδοξα το 2015. Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού είχε ήδη ένα διαζύγιο από την επιχειρηματία Νταίζη Μανιατοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.
Πριν ξαναπαντρευτεί, είχε μια πολυετή σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα και πιο πριν με τη Μαριάννα Σμπώκου. Μετά το χωρισμό του από την Κοντοβός, φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Δάκη Ιωάννου, Μαρία, ενώ ένα διάστημα υπήρξε φημολογία περί σχέσεως με τη Φαίη Σκορδά, φήμες που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.
Τώρα και οι δύο, ο φαρμακοβιομήχανος και η κόρη του εφοπλιστήμ φαίνεται ότι προχωρούν μπροστά στην προσωπική τους ζωή, σε μια σχέση με πολλές προοπτικές.