Αποκλειστικό: Αγγελική Ηλιάδη: Αγνώριστη σε σχέση με παλιότερα

8 Φεβρουαρίου 2020 09:21

Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι αναμφίβολα μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Τόσο το σώμα της, όσο και το πρόσωπό της, τραβούν τα βλέμματα όλων και προκαλούν πάντα το θαυμασμό, είτε πάνω στην πίστα, είτε οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.
Η ίδια φροντίζει πολύ την εμφάνισή της, όχι μόνο επειδή το απαιτεί το επάγγελμά της, αλλά και επειδή η ίδια θέλει να δείχνει όσο πιο όμορφη και φροντισμένη γίνεται. Έτσι, απενοχοποιημένα και χωρίς να το έχει κρύψει, έχει προβεί σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, οι οποίες έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.
Αρκει να κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες της, από παλιότερες εποχές και σήμερα, για να καταλάβει πόσο πολύ έχει αλλάξει η τραγουδίστρια και βέβαια προς το πολύ καλύτερο.

Όσα είπε για το χωρισμό της από τον Γκέντσογλου
Πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της από το Σάββα Γκέντσογλου: «Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.
«Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα “φάουλ” γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό», πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη. «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα» κατέληξε.