Αποκλειστικό! Ανδρέας Γεωργίου – Δανάη Παππά: Πώς οι δύο φίλοι έγιναν εχθροί

Δημοσιεύθηκε: 04/07/2020 09:00
Αποκλειστικό! Ανδρέας Γεωργίου – Δανάη Παππά: Πώς οι δύο φίλοι έγιναν εχθροί

Η Δανάη Παππά αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις». Αυτό που δεν είπε, όμως, είναι η ρήξη που προκάλεσε αυτή της η απόφαση ανάμεσα στην ίδια και το δημιουργό της σειράς…

Από την πρεμιέρα της σειράς «Τατουάζ» στον Alpha, όπου η Δανάη Παππά έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, αφού μέχρι τότε ασχολούνταν αποκλειστικά με τον χορό, η ηθοποιός συνεργάστηκε ασταμάτητα με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Το διασκέδασα, μου άρεσε αυτό που συνέβαινε», λέει σήμερα η Δανάη Παππά, μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που της χάρισε ο ρόλος στη σειρά του Alpha και μετέπειτα εκείνος στις «8 Λέξεις» από τον ΣΚΑΪ. «Από την άλλη όμως με φόβισε όταν σε μια τέτοια ηλικία σου δίνεται μια τέτοια δημοσιότητα και γίνεσαι πιο γνωστός στον κόσμο πάει να πει ότι έχεις και άτομα τα οποία σε έχουν σαν πρότυπο», πρόσθεσε.

Η σειρά «8 Λέξεις» έριξε πρόωρα αυλαία αυτή τη σεζόν, εξαιτίας των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού. Μάλιστα, ακόμη και μετά την άρση της καραντίνας, τα γυρίσματα δεν ξεκίνησαν, αφού κάποιοι ηθοποιοί παρέμεναν στην Αθήνα και το υπόλοιπο καστ στην Κύπρο, όπου γίνονταν τα γυρίσματα.

Η σειρά «8 Λέξεις» θα επανέλθει λοιπόν στον ΣΚΑΪ με τη νέα σεζόν, αλλά χωρίς τη Δανάη Παππά. «Δεν θα συνεχίσουμε, ήταν η τελευταία μου χρονιά. Μπορεί φέτος να κάνω εγώ ένα διάλειμμα από την Κύπρο, αλλά από του χρόνου δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» δήλωσε η Δανάη Παππά που εξήγησε πως θέλει να δοκιμάσει άλλα πράγματα και κυρίως να έχει τον χρόνο για να κάνει κάτι τέτοιο. Όπως είπε, δύο πτήσεις την εβδομάδα στην Κύπρο, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ιδιαίτερα κουραστικές για εκείνη και χρειάζεται ένα διάλειμμα.

 

Η κόντρα και η ρήξη

«Το συζήτησα εγώ με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν καιρό. Το σκεφτόμουν από την αρχή των “8 Λέξεων”», λέει η Δανάη Παππά για την απόφασή της και προσθέτει. «Ναι μεν χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά συνεχίζει ο ένας να είναι μες στην καρδιά του άλλου».

Η Δανάη Παπά αποκαλύπτει μάλιστα πως έκλαιγε καθώς ανακοίνωνε στον Ανδρέα Γεωργίου την απόφασή της να μην βρίσκεται στη σειρά με τη νέα σεζόν. «Νομίζω ότι είναι πολύ αναμενόμενο γι’ αυτούς που βλέπουν τη σειρά πως θα φύγει η Ρωξάνη από τις “8 Λέξεις”» είπε.

Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι ο δημιουργός αρχικά προσπάθησε να τη μεταπείσει και μετά, όταν είδε ότι εκείνη είναι αμετάπειστη στην απόφασή της, θύμωσε πολύ και οι δύο τους ήλθαν σε κόντρα και τελικά σε ρήξη. Μάλιστα, εκείνος της πρόσφερε περισσότερα χρήματα, τα οποία εκείνη δεν δέχτηκε, και μετά της υποσχέθηκε μεγαλύτερο ρόλο και καλύτερες συνθήκες, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να τη μεταπείσει.

Τελικά, η κουβέντα τους κατέληξε σε έναν μεγάλο καυγά και έκτοτε, όπως λένε όσοι ξέρουν καλά τα τηλεοπτικά παρασκήνια, οι δύο τους δεν έχουν απολύτως καμία επικοινωνία. Ο δημιουργός θεωρεί ότι εκείνη είναι αχάριστη κι εκείνη ότι δεν την καταλαβαίνει.

Όσοι τους ξέρουν καλά, λένε ότι είναι πολύ απίθανο να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον, αν και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT